MónTerrassa
CSMA Futsal, seleccionat als III Premis Inclusius de l’Esport Català
  • CA

El projecte CSMA Egara Futsal de Terrassa ha estat seleccionat dins dels III Premis Inclusius de l’Esport Català 2021, que atorga la ONAT Foundation. El lliurament dels guardons es durà a terme el pròxim dia 1 de desembre, a les set de la tarda, a la sala d’actes de l’Institut Naiconal d’Educació Física de Catalunya, en un acte que es podrà seguir en diferent, al mateix dia, a través del canal Esport3 i La Xarxa. A més del CSMA Egara Futsal, també estan nominats CE Jeroni de Moragas, Club Rítmica Sitges-Garraf, Base Papiol, Terra Negra FS, Disport FC, Escola tenis Gimeno, CH Raúl Pinteño, Institut Guttmann, Apasa Montsià i l’Escola Camins.

Des del CSMA s’han mostrat molt satisfets per “un reconeixement a la tasca d’un munt de professionals del Centre de Salut Mental d’Adults de Terrassa, així com també del Club Egara Futsal, del tècnic, dels col·laboradors i dels mateixos usuaris, que són l’ànima del projecte”. L’entitat subratlla que “Terrassa serà representada pel nostre projecte com una ciutat Inclusiva 100%”.

Els Premis Inclusius de l’Esport Català volen posar en valor a aquest gran col·lectiu de persones que treballen per i per a la inclusió, i ho fan des d’un dels àmbits més eficaços per generar integració, l’esport. Es concedeixen beques econòmiques destinades a finançar les històries, esdeveniments, activitats i somnis més inspiradores relacionades amb el món de l’esport inclusiu. A més, un dels objectius d’aquests guardons és ajudar a incrementar el nombre d’esportistes amb capacitats diferents i a fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives, a l’entorn de l’esport.

El CSMA Egara Futsal, del Consorci Sanitari de Terrassa, ha anat creixent des de la seva fundació, ara fa quatre anys, fins al punt que han aconseguit entrar a formar part de les competicions oficials de la Federació Catalana de Futbol Sala. Es troben emmarcats en la Primera Territorial i els està anant prou bé.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa