MónTerrassa
El Terrassa segueix sense trobar el camí (0-1)
  • CA
El Terrassa-Europa disputat a l’Olímpic | R.R.

El Terrassa segueix sense trobar les sensacions desitjades aquesta temporada. El conjunt egarenc ha sumat la segona derrota consecutiva (0-1) del curs, aquest cop contra un Europa defensiu, però eficaç, que n’ha tingut prou amb contenir els atacs locals i aprofitar un córner per repetir el mateix resultat obtingut el curs passat. Aquest clàssic de Tercera s’ha tornat a decantar cap al mateix bàndol.

Els homes de Cristian García han sortit millor, amb dues tímides aproximacions a l’àrea de Puchades i Daisuke que han consolidat el domini amb pilota dels locals. Semblava que el perill del Terrassa aniria a més per la quantitats de minuts que ha portat la iniciativa, però ha estat el plantejament de l’Europa el que ha acabat pesant més al primer temps. Els barcelonins tancaven files amb un 4-3-3 que els han permès replegar-se amb un bloc força ben agrupat en pocs metres. Sense gaire espais per jugar per dins, el Terrassa s’ha vist obligat a ser pacient, però la circulació de la pilota, massa lenta, el feia sempre previsible.

En defensa, els egarencs no patien gràcies a la bona recuperació cada cop que l’Europa els pispava la pilota. Els escapulats, però, tenien molt clar el pla de partit a seguir. Una proposta que no ha diferit a la de molts rivals: aguantar ben replegats el primer temps, procurant no concedir gaires ocasions i tancant espais per tal de poder fer mal en alguna ocasió aïllada. Gairebé del no res, d’una pilota llarga que semblava que es perdria per línia de fons, l’Europa n’ha tret l’avís més clar del primer temps, una centrada d’Elo que Martínez ha rematat absolutament sol dins de l’àrea. Afortunadament pel Terrassa, el seu cop de cap s’ha perdut per sobre del travesser.

L’avís, lluny d’esperonar els locals, no ha canviat res. Sense profunditat ni mobilitat és complicat desordenar un rival ben estructurat que té clar què fer sense pilota. L’Europa semblava que no era al partit, ja que s’ha limitat a defensar, però sense necessitar trepitjar gaire àrea ha sabut fer molt mal. Just abans del descans, Germán ha exigit una bona mà d’Ortega després d’una gran paret per la banda dreta, i poc després, Elo ha deixat retratada la defensa en rematar de cap amb èxit un córner molt mal defensat. La diana ha estat un cop dur pels egarencs, que han marxat als vestidors perdent un partit on estaven tenint molta possessió, però gairebé tota estèril.

A la represa, Cristian García ha intentat sacsejar l’equip amb un triple canvi: Coro, Arranz i Toledo han entrat per Ferreira, Balboa i Puchades. Jugador per jugador, ni el guió ni el signe del partit han canviat. El Terrassa hi ha seguit posant iniciativa, però el que ha pesat més ha estat la contenció de l’Europa, sense presses i còmode arran del gol anotat. Amb possessions llargues en horitzontal i buscant esgarrapar segons cada jugada, l’Europa ha anat augmentant el nerviosisme d’un Terrassa que no ha deixat d’intentar-ho, però sempre amb xuts llunyans que no han incomodat en excés Priego. Arranz, als últims segons, ha tingut l’empat en un remat de cap frustrat. Les cares i gestos de l’afició, que ha acomiadat l’equip amb alguns xiulets i mocadors, ho deien tot: el Terrassa segueix sense trobar la tecla. Podrà sumar punts, però abans cal recuperar les bones sensacions.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Can Palet a setembre 30, 2018 | 17:49
    Can Palet setembre 30, 2018 | 17:49
    Ho sento, però al Cristian li veig els dies comptats.
  2. Icona del comentari de: jose a octubre 01, 2018 | 15:38
    jose octubre 01, 2018 | 15:38
    Ja em queda poca paiència. Cada any igual. La directiva gastant diners per fer un equip que jugui el play-off però que ja se sap que no pujarà. Un desastre. si es gasten diners que sigui per pujar sinó a estalviar per l'any següent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa