El San Cristóbal paga car la relaxació (3-3)
Jugadors del Sancris | Anna Solernou

El San Cristóbal ha pagat molt cara la relaxació viscuda a la segona part del partit contra el cuer, el Martinenc (3-3). Un partit tot i que semblava que tenia controlat (3-1 al descans), ha finalitzat amb empat, i podria haver estat pitjor, ja que els barcelonins han disposat de dues clares ocasions que s’han estampat amb el pal. Després d’una esplèndida primera part, ha tirat el partit a la segona. L’empat, un mal menor.

L’equip de Carles Manso semblava que tenia clar cap a quina zona de la classificació havia de mirar després d’una primera part on ha exhibit una nova mostra de solidesa al Municipal de Ca N’Anglada, el sisè camp on l’equip local hi suma més punts de la categoria. Només havien transcorregut quatre minuts quan Mario ha avançat els locals amb una jugada per la banda que ha acabat al fons de la xarxa. L’inici, immillorable, ha estat prometedor. Els de Manso han vist com Joel ha empatat al minut 17 pel cuer, però no han abaixat els braços.

A la mitja hora de joc, el San Cristóbal ha posat la directa. Adrià Prado ha tornat a donar avantatge als de Ca n’Anglada després de resoldre amb encert una assistència d’Alejandro Cabrera, aprofitant que un rival estava estès dins de l’àrea. L’àrbitre ha donat per bo el gol. Els parroquials no n’han tingut prou, i han posat la directa per buscar el tercer, que han obtingut abans del descans: a la sortida d’un córner, Alba ha firmat el 3-1, que semblava deixar el partit vist per sentència.

Però en el futbol, ja se sap que no es pot dir blat fins que és al sac i ben lligat. El San Cristóbal ha fet una passa enrere, buscant mantenir l’avantatge, i el Martinenc, amb res a perdre, s’ha animat i ho ha aprofitat. Al minut 56, Roland Garros ha escurçat distàncies, posant la por al cos als terrassencs. De nou Garros ha tornat a avisar amb un xut creuat. Poc després, ha estat el visitant Rovira qui ha tingut l’empat, estavellant una pilota al travesser. El Martinenc ha buscat el premi fins que l’ha acabat trobant: a falta de 12 minuts pel final, Kilian ha firmat el definitiu 3-3 amb una centrada enverinada que ha acabat sorprenent Lledó.

Els locals encara han hagut de suar de valent per no veure’s remuntats, ja que el Martinenc, desbocat per l’eufòria dels dos gols, ha volgut més, i ha estat molt a prop d’aconseguir-ho: Edgar Tejada ha topat amb el pal al minut 79 i amb el travesser al minut 88 en dos avisos molt clars que, aquest cop, no ha pogut convertir. Al final, un punt agredolç per un San Cristóbal que ha rebut una lliçó: les relaxacions, fins i tot jugant a casa contra el cuer, es paguen cares. L’equip parroquial queda a nou punts del descens i a onze de la zona de promoció d’ascens.