La pilota aturada condemna un San Cristóbal irreconeixible (0-5)
x
El Prat ha atropellat al San Cristóbal | AE PRAT

El San Cristóbal farà bé d’oblidar el més aviat possible la sonada i contundent derrota contra un Prat (0-5) que no ha donat opció als terrassencs, a qui ha castigat amb fins a quatre gols a pilota aturada. L’equip d’Oliver Ballabriga ha estat irreconeixible, concedint massa a un Prat que s’ha presentat com un dels equips més sòlids que han passat pel Municipal de Ca n’Anglada. El partit se li ha posat d’esquena força aviat al conjunt local, que ha vist com després que Dani Lledó salvés un primer intent de Toni al minut 8, a la jugada posterior, a la sortida d’un córner, Cárdenas ha rematat a plaer una pilota morta dins de l’àrea.

A través de les jugades a pilota aturada, els potablava han fet molt de mal a un Sancris que no ha aconseguit trobar el seu joc al llarg de tot el partit. Mèrit o culpa d’això l’ha tingut el Prat, que amb una pressió alta ha incomodat en tot moment l’equip local. El San Cristóbal no ha aconseguit enllaçar jugades en atac, i el Prat ho ha aprofitat per seguir insistint. Padilla ha avisat al quart d’hora, però de nou Lledó, el millor dels locals, ha frenat el seu xut. El partit ha tingut poca història en la primera part més enllà d’aquests avisos del Prat, que ha demostrat per què és un ferm candidat a la promoció d’ascens.

Els de Ca n’Anglada, força desdibuixats al primer temps, han celebrat que, al pas dels vestidors, el resultat fos de només 1-0. Mèrit de Lledó, artífex de dues bones intervencions. A la represa, els locals han intentat posar una marxa més, però abans d’aconseguir generar cap ocasió clara han rebut una dolorosa doble bufetada que ha sentenciat el partit. Al minut 50, Pedro Bravo ha rematat una falta lateral servida per Padilla. Cinc minuts després, aquest últim ha completat una sensacional actuació situant el 0-3 al marcador després d’aprofitar una greu badada defensiva.

El San Cristóbal, amb l’aigua al coll, ha intentat treure orgull amb dues ocasions consecutives. Karim ha trobat per primer cop els guants d’Andrés, que no ha hagut de blocar cap xut fins el minut 58. Un minut després, ha estat Brian qui ha topat amb el travesser. Dos avisos que han arribat massa tard pel San Cristóbal, que no ha estat capaç de fer més mal al Prat. El conjunt potablava no n’ha tingut prou, i ha acabat d’arrodonir el resultat amb dos gols que han situat la maneta al marcador: Poves ha firmat el quart al minut 69, després de resoldre una jugada de Poves. Poc després, al minut 77, Aguilaga s’ha tret un xut llunyà de falta de la màniga que ha acabat entrant a l’escaire de la porteria de Lledó. 0-5. Massa concessions defensives d’un San Cristóbal que segueix a la zona mitja.