MónTerrassa
Crida de l’Sferic Terrassa a dir Ja n’hi ha prou! a més restriccions a l’esport
  • CA

L’Sferic Hoquei Club de Terrassa s’ha adherit al manifest “Ja n’hi ha prou. L’esport és, salut, és educació, és benestar!“. Entrenadors, esportistes, directius i/o aficionats a l’esport, clubs i entitats esportives, davant la gestió de la pandèmia i les noves mesures preses per la Generalitat exposen que “som el sector més castigat, sense cap fonament, i per tant, criminalitzat”.

En el manifest exigeixen al Govern que escolti la veu de clubs i entitats de base i que “deixi de prioritzar la veu dels lobbys privats del món de l’esport (complexes esportius, piscines, …) que només defensen els seus interessos empresarials, lluny de l’esport de base i associacionisme que tants cops aplaudeixen els polítics als actes, quan ens venen a visitar”.

Per tot plegat, s’han convocat concentracions aquest dissabte, dia 9 de gener, davant dels pavellons i recintes esportius. A Terrassa, la secció d’hoquei de l’Sferic Terrassa fa una crida a trobar-se davant de les seves instal·lacions a les 12h (pavelló de La Maurina).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa