MónTerrassa
La Covid obliga a suspendre la 13a Runneada de Cap d’Any
  • CA

Mala notícia per als amants d’una de les activitats més divertides per acomiadar l’any: la Runneada de Cap d’Any ha quedat suspesa. Així ho han confirmat les entitats organitzadores, La Sosi i Nenazas Running Club, en un post a través de les xarxes socials. Havia de tenir lloc, com és tradició, aquest divendres 31 de desembre a les sis de la tarda des de la plaça de Can Roca, en un recorregut que circula per tots els districtes i que fa l’habitual parada a la plaça Vella per fer la foto de família.

Per coherència, per seguretat i per mantenir l’esperit de la runneada ha quedat suspesa”, expliquen. Aquesta havia de ser la seva tretzena edició i hi havia moltíssima expectació i il·lusió dipositades. Però les condicions sanitàries ho impedeixen. Com és evident, no es podrien garantir les normes imposades si es vol mantenir la tradició de córrer tots junts.

“La normativa de la mascareta, quan no hi ha distància, la podem assumir i córrer amb ella posada (hem fet les proves per comprovar-ho), però la sortida esglaonada i mantenir els grups reduïts en tot moment és inviable”, argumenten. I és que un dels objectius de la Runneada és “corre tots junts”. Però també, perquè aquesta sortida esglaonada “suposaria fer una cursa molt llarga i perillosa, obligant a tallar molts carrers i no poder mantenir ritmes iguals per tothom. Sense poder fer parades de reagrupament ni les fotos de grup”, afegeixen.

Per tot plegat, ha quedat ajornada. “Però la farem!”, exclamen. “Estarem atents a les normes i a l’Ajuntament, per determinar una nova data, sigui un dissabte tarda-nit o qualsevol dia de festa, com Carnestoltes o La Mona, per exemple”. Des dels organitzadors avisen els seus participants que estiguin molt atents a les xarxes. “Avisarem amb un termini d’un mes perquè pugueu validar la vostra inscripció, si ja hi sou inscrits”. Així doncs es vol traslladar l’esperit de la Runneada encara que no sigui per Cap d’Any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa