MónTerrassa
Constituït el Senat del Club Natació Terrassa
  • CA
Senat del Club Natació Terrassa | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El Club Natació Terrassa va encetar divendres la commemoració del 85è aniversari amb un acte de caire institucional, la constitució del Senat del club, que va celebrar-se a la Sala Miscel·lània. Durant l’esdeveniment, els 100 socis amb més antiguitat de l’entitat van rebre el carnet acreditatiu com a membre del nou òrgan.

El Senat és un òrgan col·legiat i honorífic de caràcter consultiu integrat pels 100 primers socis del club. La funció d’aquest òrgan, recollit en els nous estatuts del club aprovats en l’Assemblea General Ordinària del passat mes de desembre, és assessorar i aconsellar sobre totes les qüestions que li sotmeti la presidència i la Junta Directiva.

La creació s’emmarca en la voluntat del club d’augmentar la participació dels socis en les decisions de l’entitat. Uns socis que, per la seva trajectòria, disposen d’un coneixement i d’una perspectiva històrica que els converteix en una veu autoritzada. El nou òrgan serà convocat el primer semestre de cada any amb l’objectiu, d’una banda, de fer balanç de la temporada a nivell esportiu i, de l’altra, d’aportar idees per a la millora del club i donar la seva opinió sobre matèries que, posteriorment, es puguin sotmetre a votació en una assemblea.

Tal com va explicar el president Jordi Martín, la intenció és que el Senat esdevingui un òrgan de pes, el parer del qual servirà per valorar o matisar les propostes que la junta directiva presenti a l’assemblea anual del mes de desembre. En el discurs d’obertura de l’acte, Martín va remarcar que la constitució del Senat resulta “un acte de justícia i reconeixement cap a unes persones que han col·laborat en el progrés del club”. “Els membres del Senat han contribuït decisivament en el fet que el CN Terrassa sigui reconegut arreu del país”, va afegir el president, que va finalitzar la seva intervenció tot adreçant-se als veterans socis presents. “Gràcies per la vostra valentia i la vostra decisió, per haver posar el vostre gra de sorra en el creixement de l’entitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa