MónTerrassa
Els Consells Esportius celebren la represa de l’activitat esportiva escolar

Després de mesos d’aturada esportiva, finalment, els Consells Esportius de Catalunya reprenen la seva activitat arran de l’aprovació de les noves mesures preses pel PROCICAT en matèria de salut pública. Des d’aquest dilluns, el Govern permetrà que els infants i joves amb llicència dels consells esportius, més de 200.000 arreu de Catalunya, puguin tornar a accedir a l’activitat esportiva.

El president dels Consells Esportius de Catalunya, Jaume Domingo, ha valorat positivament les mesures aprovades per Salut i el PROCICAT que no solament permetran la represa esportiva dels esportistes amb llicència dels consells esportius, sinó la represa esportiva de milers d’adults que participen en l’Esport Popular. “Poder reprendre els entrenaments és un primer pas per arribar a la normalitat esportiva al país”, ha assegurat Domingo, que ha afegit que “aquesta temporada no hem de pensar en competicions, sinó en poder garantir una pràctica esportiva per a tots els esportistes dels consells esportius”. De moment, els infants i joves podran tornar en forma d’entrenaments, ja que la participació en les competicions organitzades pels consells esportius no es reprendran, pel fet de tractar-se de competicions d’àmbit nacional i no estatal.

Tot i celebrar les mesures, els consells esportius lamenten que aquestes “arriben tard”. En les darreres setmanes, els consells s’han sentit “discriminats” i demanen que d’ara endavant es mantingui l’equitat entre els dos models esportius del país (el federat i el dels consells esportius), alhora que reclamen que se’ls tingui en compte de cara a possibles noves mesures. “Els consells esportius hem viscut unes setmanes difícils. Ens hem sentit esportistes de segona i demanen que això no torni a passar”, ha destacat Jaume Domingo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa