MónTerrassa
Competició tanca el camp del Sant Pere Nord per la batussa en juvenils
  • CA

El Comitè de Competició designat per resoldre les incidències ocorregudes en un partit de juvenils al camp municipal de Sant Pere Nord de Terrassa contra el Can Mir de Rubí ha donat a conèixer el seu veredicte. El Comitè ha acordat imposar diverses sancions a jugadors i al club per la batussa que va tenir lloc.

Així, un dels jugadors ha rebut quatre partits de sanció per agredir-ne un altre. A més, ha estat sancionat amb un partit per no dirigir-se als vestidors un cop expulsat; i dos partits més per provocar l’animositat del públic. En total doncs, set partits sense poder jugar. L’altre jugador expulsat, ha rebut quatre partits per agressió; un per no dirigir-se als vestidors; dos més per insultar, ofendre, amenaçar o provocar a un altre; tres partits de suspensió als àrbitres, directius o autoritats esportives amb actituds injurioses o de menyspreu; i finalment, quinze partits de sanció per agredir un futbolista originant lesió. En total, 25 partits sense poder jugar.

Així mateix, el Club Sant Pere Nord ha rebut una sanció de 100 euros i la clausura del camp municipal per dos partits, “pel fet de produir-se incidents greus del públic”. I 95 euros més de sanció econòmica per “la mala conducta col·lectiva dels seus jugadors”. Per últim, el delagat ha rebut una sanció de cinc euros i dues setmanes de suspensió per l’incompliment de les seves obligacions com a delegat de camp o de partit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa