Sòlida victòria del CNT a Tenerife que manté viva la lluita pels play-offs

L’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa (CNT) va batre a domicili al SC Tenerife Echeyde per 9 a 12 gols en la 19ª jornada de la Lliga Divisió d’Honor femení el dissabte 25 de març. Les egarenques van completar un gran partit davant les canàries, que les manté vives en la lluita pels play-offs. Actualment, el CN Terrassa és cinquè a la lliga a només un punt del CE Mediterrani, el seu proper rival.

El partit va començar amb gràcia per a les canàries que només van necessitar vint segons de joc per anotar el primer gol de la mà de Nicholson (1-0). Però el CN Terrassa va capgirar ràpidament l’electrònic amb gols de Camus (1-1), Cuenda (1-2) i Bosveld (1-3). Alcón reduïa la diferència de gols (2-3) que poc va durar, ja que Bosveld, només vint segons més tard tornava a diferenciar al Terrassa (2-4).

El segon quart també va començar favorable al Echeyde. Ríos va obrir el període, l’únic ajustat de tot el partit. Camus va posar el 3 a 5 gràcies a una jugada en superioritat, però Nicholson (4-5) va fer el mateix per tornar a posar en el marcador una diferència d’1 gol únicament. Dues dianes de Peña (4-6) i Paul (4-7) van avantatjar l’equip dirigit per Pérez que va arribar al descans amb una còmoda avantatge de ters gols.

A la represa, l’Echeyde va saber gestionar el partit i va sortir a capgirar el marcador. El primer gol del quart es va fer esperar. Nicholson, la màxima golejadora del seu equip va fer el 5 a 7. Seguidament Alcon (6-7), Ramos (7-7) i Nicholson (8-7) un altre cop, van canviar el resultat en el marcador i van avançar al Tenerife per primera vegada. Camus en l’últim minut, va tancar el quart amb un parcial de 4 a 1 favorable a les canàries, però amb un empat a vuit en el marcador.

Els últims vuit minuts van ser una còpia exacta de l’anterior quart, però aquest cop favorable al CN Terrassa. Dues dianes de Bosveld (8-9) (8-10), una de Camus (8-11) i un gol de Menakerman (8-12) quan faltaven tretze segons van sentenciar completament el partit. Ramos va tancar el partit amb un gol a l’últim segon, però que no servia per superar a les egarenques.

Partit decisiu per seguir en la lluita pels play-offs

L’equip rep dimecres 29 de març en les instal·lacions de l’Àrea Olímpica al CE Mediterrani, el rival directe de les noies en aquesta lliga. El Mediterrani va a només un punt de diferència i la classificació per als play-offs es decidirà en aquest partit a domicili.