El CN Terrassa de waterpolo jugarà pel cinquè lloc a la Copa Catalunya

El sènior masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa (CNT) va guanyar ahir el Quadis CN Mataró en el primer partit per les posicions de la cinquena a la vuitena de la Copa Catalunya, amb un resultat de 14-10. Amb aquest resultat, el club terrassenc es classificava per jugar el partit on es disputarà la cinquena posició a la Copa Catalunya.

El club terrassenc i el club mataroní es van enfrontar en un partit molt disputat. El conjunt de Dídac Corbacho va començar el partit amb molta eficàcia ofensiva i van pujar el marcador per mitjà de Jordi Chico, però els d’Andrei Iosep van empatar de seguida de la mà d’Andrade, deixant el marcador 1-1. Durant tot el primer període va haver-hi un estira-i-arronsa al marcador, però en el darrer minut, el conjunt terrassenc va situar-se per davant gràcies a Fran Sánchez i Oriol Rodríguez, que van marcar dos gols consecutius, deixant el marcador a 4-3.

En el segon quart el Mataró va capgirar el resultat: Andrade i Markoch van aconseguir un 4-5 de penal. El CN Terrassa va aconseguir remuntar amb un allau de gols, però els visitants ho van aturar a través d’Andrade, que va establir el 9-6. Al tercer període, els locals van fer seu el partit amb gols de Barroso i Sánchez, pujant el seu resultat fins a 12-6. Els del Maresme van apropar-se tímidament, però el CN Terrassa va mantenir cinc gols de marge al final del període (13-8). Els últims vuit minuts el Mataró va retallar distàncies amb dianes de Codina i Fernández, i a dos minuts del final, Carrillo sumava l’últim gol del partit, establint el 14-10 final.

D’aquesta manera, el club terrassenc es classifica per jugar per la cinquena posició a la Copa Catalunya, que serà contra el guanyador del xoc entre el CN Sant Andreu i el CN Rubí.