MónTerrassa
El CN Terrassa, subcampió de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips
  • CA

El Club Natació Terrassa s’ha proclamat subcampió de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips. L’equip Club Natació Terrassa A va caure en la gran final celebrada aquest passat diumenge 24 d’octubre al Centre Esportiu Municipal de La Vall d’Hebron de Barcelona contra el Club Pilotari Santa Coloma.

Els esportistes terrassencs van perdre la final amb un resultat d’1 a 2. La parella formada per Xavi Dalmases i Biel Vaghi va superar Alberto Gargallo i Juanma Gargallo per 2 a 0 (15-11 i 15-12). Per contra, Àlex Navarro i Víctor Modenes van perdre contra Jordi Campoy i Miguel Barragán per 2 a 0 (10-15 i 14-15), mentre que Cristian Viñarás i Dani López no van poder amb Javi Martínez i Víctor Corredor, que es van imposar per 2 sets a 1 (9-15, 15-11 i 9-5). Així doncs, aquests resultats van fer que els egarencs perdessin la primera posició per 1-2, tot i que els esportistes van suar la samarreta i van lluitar fins al final per aconseguir la victòria.

Altres títols

Aquesta no és la primera vegada que el club egarenc ha quedat en segona posició al campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips. L’any passat, el club també va quedar en segon lloc en modalitat preolímpica després de caure en la gran final contra el CP Santa Coloma de Gramenet, en un esdeveniment que va disputar-se el gener del 2020 al frontó del CEM Olímpics de Barcelona, just abans de l’esclat de la pandèmia de Covid-19.

A més a més, no només subcampió, sinó que el club ha estat campió de Catalunya de frontennis per equips en modalitat preolímpica. La primera va ser l’any 2013 i la segona l’any 2019. Aquesta més recent va ser després de batre el Club Pilotari Santa Coloma de Gramenet per 3 a 0 en la gran final, un resultat que els va permetre penjar-se la medalla d’or per segon cop en vint-i-dos anys. El partit es va disputar el febrer de 2019.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa