El CN Terrassa s’imposa a Tenerife i suma la sisena victòria consecutiva

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa va vèncer amb solvència l’Echeyde Pequeño Valiente (8-14) en partit corresponent a la dissetena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, molt superior, va resoldre el matx abans del descans i va encadenar la sisena victòria consecutiva, de manera que es manté en el segon lloc de la taula amb 45 punts.

Els egarencs van signar una arrencada fulgurant que va servir per aplanar el camí. En només quatre minuts de joc, van situar un contundent 0 a 4 a l’electrònic. Sanahuja va estrenar el compte només començar. Poc després, Alarcón, en superioritat numèrica, Pericas i Óscar Aguilar van eixamplar el marge. Els locals, no obstant, van reaccionar bé a aquesta primera estrebada i van reduir distàncies amb dues dianes en el darrer minut del primer quart, obra de San Martín i Abad (2-4).

Els de Dídac Cobacho van sentenciar el compromís en el segon període. Després que l’Echeyde es col·loqués a només un gol gràcies a l’encert de Fernández, el CN Terrassa va encadenar un nou parcial de 0 a 4 que ja no va rebre rèplica. Sanahuja, màxim anotador del partit amb cinc dianes, va marcar el cinquè, el setè i el vuitè, mentre que Barroso va anotar el sisè (3-8). Els egarencs van conservar els cinc gols de diferència fins al descans després que Alarcón contrarestés la diana prèvia del local Kotowski (4-9). A la represa, els terrassencs van gestionar sense problemes la renda adquirida. El tercer període es va saldar amb un empat a dos.

Barroso, en home de més, va ampliar l’escletxa. Els tenerifencs van aproximar-se tímidament amb dos gols consecutius per mitjà de Fernández i Kotowski. Però Sanahuja va encarregar-se de situar novament els cinc gols de distància (6-11). En l’últim període, el partit va entrar en una fase d’estira-i-arronsa sense transcendència. Simón va anotar el setè gol local, diana que va ser replicada amb un parcial de 0 a 3, amb Barroso i Pericas com a artífexs. Abad, a menys de dos minuts de la conclusió, va establir el 8 a 14 definitiu.