El CN Terrassa, a semifinals del Campionat de Catalunya de Frontennis

El Club Natació Terrassa s’ha classificat per jugar les semifinals del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips. L’equip CN Terrassa A va derrotar el Club Frontennis Igualada amb un magnífic resultat de 3-0 en la cinquena jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips. El partit va disputar-se el cap de setmana passat, i amb aquesta victòria terrassenca, l’equip local va classificar-se per a les semifinals de la competició com a primer de grup.

El Club Natació Terrassa va imposar-se per 3 a 0. La parella egarenca formada per Cristian Viñarás i Dani López va superar Adrià Claramunt i Oriol Claramunt per 2 sets a 0 (15-2 i 15-8). Les altres dues parelles terrassenques també van resoldre els seus compromisos en dos sets. Xavi Dalmases i Víctor Modenes van guanyar Martí Claramunt i Aitor Doncel per 15-4 i 15-3, i Pol Dalmases i Vicenç Sellarès van desfer-se de Paco Fonseca i David Rodríguez per 15-11 i 15-9.

Més frontennis amb Biel Vaghi

La classificació pel Campionat de de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips no és la única bona notícia pel Club Natació Terrassa. Biel Vaghi ha quedat en segon lloc en l’Open de Guadassuar de frontennis, celebrat a València. El jugador del Club Natació Terrassa va obtenir una magnífica segona posició en l’Open de Guadassuar de frontennis en categoria cadet, prova puntuable per al Màster Estatal, fent parella amb el jugador del Club Frontennis Igualada Pau Vergara.

Aquest 2021 ha estat un bon any per Biel Vaghi que ha acumulat diverses victòries i molt bones actuacions, per exemple, al mes de maig, amb només 16 anys, va convertir-se en el participant més jove en guanyar un màster absolut en modalitat olímpica. Aquest mes també s’ha celebrat l’Open Estatal de Llombai, on Vaghi es va quedar a les portes de la gran final, fent parella amb el jugador valencià Ricardo Varea.