MónTerrassa
El CN Terrassa homenatja l’exjugadora de bàsquet Maria Olmo
  • CA

El Club Natació Terrassa va homenatjar dissabte l’exjugadora de bàsquet Maria Olmo en el marc del Torneig Sènior de Bàsquet de pretemporada que va organitzar durant el cap de setmana. Olmo va rebre un emotiu reconeixement en un esdeveniment que va comptar amb la presència del regidor de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, i del president del club Joan Herrera, així com de tècnics, familiars i jugadors i jugadores de la secció.

La jugadora va miliar al club durant vint temporades fins que es va retirar. L’acte va haver d’ajornar-se amb motiu de la pandèmia. Entre els assistents, va destacar la presència del futbolista internacional del Leipzig Dani Olmo, nebot de la jugador.

Homenatge a Maria Olmo | CNT

Un referent pel Club Natació Terrassa

En la seva intervenció, Herrera va definir Olmo com “un referent de la secció de bàsquet de l’entitat”. El màxim responsable del club va recordar que Olmo “va arribar al club amb quinze anys i, temporada rere temporada, va anar demostrant la seva vàlua, progressió que la va convertir en una de les jugadores més brillants de la nostra història”. El president va remarcar que Olmo va militar “setze temporades al primer equip, dotze com a capitana” i va recordar que va ser seleccionada en un All Star de Copa Catalunya.

A més, va rebre el “Premi Sènior 20 Anys” que concedeix la Fundació del Bàsquet Català, un guardó que vol reconèixer els jugadors i jugadores que han estat al mateix club 20 anys o més. “La Maria, doncs, és tot un exemple de fidelitat i lleialtat al club i als seus colors”, va afirmar.

Retirada de samarreta i un últim partit

Després dels parlaments, el club va projectar un vídeo d’homenatge i va retirar la samarreta amb el número 10 que Olmo havia lluït durant la seva trajectòria esportiva. Posteriorment, va disputar-se un partit amb jugadores amb les quals va coincidir amb el primer equip, com ara Mireia Gómez, Alba Colom, Sandra Olmo, Maria Martínez, Vianell Arch, Laura Garcia, Marta Feliu, Laura Romero, Lídia Colom, Paula Picón, Carla Olmo, Andrea Picón i Eva Farrona. També van participar-hi els tècnics Javi Gil i Marc Comellas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa