El CN Terrassa brilla en la Radikal Ocean52 de natació en aigües obertes

El CN Terrassa ha participat en la 12a edició de la Radikal Ocean52 de natació en aigües obertes que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat a Calella de Palafrugell i Llafranc, on els participants del club terrassencs han quallat una gran actuació col·lectiva. L’esdeveniment ha aplegat tres distàncies, 1.500, 3.500 i 7.000 metres, i ha comptat amb la presència de nedadors dels equips absolut, júnior, infantil, aleví i màsters, així com de l’equip de natació adaptada.

Pel que fa la travessia de 1.500 metres, Víctor Muñoz i Víctor Faro han quedat en el primer i segon lloc, respectivament, en la categoria +30 masculina amb unes marques respectives de 23’24” i 26’53”. En aquesta distància, el club va comptar amb tres representants més: Verónica Julián, 19a amb 34’35”; Mireia Fageda, 31a amb 36’11”; i Montserrat Vilanova, 32a amb 36’12”. Així mateix, en els relleus 4×800 metres femenins, Sílvia Pagès, Sònia Rojas, Jordina Massaguer i Sandra Faro van ocupar el segon lloc, mentre que Víctor Faro, Adrià Sanz, Marina Domènech i Víctor Muñoz van ser tercers en categoria mixta.

En quant a la travessia de 3.500 metres, Enric Lupiáñez i Oriol Bosch van classificar-se primer i tercer en la categoria +16 masculina amb uns temps de 47’07” i 49’57”, respectivament. El club va sumar dos podis més en la categoria +16 femenina, atès que Mia Moral va ser primera amb 46’07” i Carla Lupiáñez, segona amb 53’20”. La collita d’èxits va continuar en la categoria +30 femenina, en la qual el club egarenc va copar el podi: Sònia Rojas va vèncer amb 47’58”, per davant de Sandra Faro (51’11”) i de Jordina Massaguer (54’13”). La categoria +50 femenina va proporcionar dues medalles més, or per a Sílvia Pagès (48’33”) i plata per a Susana Pagès (51’18”).

Pel que fa la travessia de 7.000 metres, en categoria masculina, el club va classificar tres nedadors en el “top 10”: Guillem Lázaro va ser 6è amb 1h20’14”, Jordi Pérez va ser 8è amb 1h20’21” i Miguel Durán va finalitzar 9è amb 1h22’18”. En l’apartat femení, cal destacar que Janna Blaya va ser 4a amb 1h26’40”.