El Club de Peses Terrassa torna carregat de medalles del campionat sub17

Gran actuació dels tres aixecadors del Club de Peses Terrassa en el campionat d’Espanya sub17. El campionat es va disputar aquest passat cap de setmana, a la localitat gaditana de San Fernando, i on el CH Terrassa hi va arribar amb molt bones sensacions i de la mà de l’entrenador Toni Vallejo i de tres joves promeses del club. L’entitat es mostra molt orgullosa per als resultats aconseguits i per l’increment de joves que escullen aquest esport a la nostra ciutat.

En primer lloc, el jove Muzamal Hamad va competir en la categoria de +102 kg, aconseguint penjar-se el bronze en la classificació final, més els dos ors per cada modalitat. L’egarenc va poder aixecar 89 kg en l’arrencada, i 105 kg, en dos temps. Així, el total olímpic que va anotar-se va ser de 194 kg, un resultat que li atorgava el tercer calaix del podi.

En segon lloc, va ser el torn de Lorena Benítez que competia en la categoria de -49 kg. La terrassenca va alçar en arrancada els 61 kg, mentre que en va fer 70 kg en dos temps. En el total olímpic va tenir un còmput de 131 kg. Amb aquests grans moviments va aconseguir un or i dues plates.

La classificació final del campionat en què Lorena va ser segona, només per darrera de Lucía González del CH Tartesos. La terrassenca va aconseguir fins a 64,53 punts Elit.

Finalment, la tercera aixecadora del Club de Peses de Terrassa va ser Laia Rodríguez, que estava emmarcada en la categoria de 59 kg. Era el seu primer campionat d’Espanya i es va trobar molt còmode i va obtenir uns grans resultats. Va aixecar fins a 50 kg en arrancada, aconseguint posar-se en cinquena posició. I després va iniciar la remuntada. En els dos temps va obtenir una marca de 67 kg, i ja tenint la plata en aquesta modalitat va arrencar un tercer lloc a la general, i per tant, la medalla de bronze.

La classificació final mostra com Laia Rodríguez va quedar tercera, amb un total de 50,43 punts Elit, només per darrere de Paula López del ETH i Carla Cid, del Club Halterofília Pabellón: