MónTerrassa
El Club Natació Terrassa inaugura la pista de pàdel Laia Mira

La pista 6 de pàdel de les instal·lacions del Club Natació Terrassa ja s’anomena oficialment pista Laia Mira. Aquest diumenge a matí, el club ha estrenat la nova denominació de la pista en un acte senzill i emotiu, que vol homenatjar una jugadora de pàdel molt estimada per la secció per la seva qualitat humana. L’esdeveniment va aplegar amics i familiars de la Laia.

En el transcurs de l’acte, el club va lliurar un xec de 2.000 euros a l’associació La Vida és Xula, una associació sense ànim de lucre que va néixer en memòria de la Laia, que no va poder guanyar la seva lluita contra el càncer de mamà. L’associació té com objectiu la recaptació de fons i promoció de projectes destinats a la investigació del càncer de mama, ajudar als pacients que ja sofreixen el càncer de mama amb diferents teràpies en col·laboració amb hospitals de la província, i donar esperança i suport a les persones afectades per la malaltia, tant per a familiars com per als pacients. A més, l’associació és la impulsora del Torneig de Pàdel Laia Mira que acull el club, una iniciativa solidària de la qual ja se n’han celebrat tres edicions que han resultat un èxit de participació, informa el club en un comunicat.

El president Joan Herrera fa entrega a Montse Guindo, de l’associació La Vida és Xula, del donatiu de 2.000€ | CNT

El Projecte Laia Mira, que s’està desenvolupant amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa, permet avançar en l’adquisició del dispositiu Paxmann, un dispositiu que serveix per prevenir l’alopècia en les pacients amb càncer de mama. La utilització d’aquest dispositiu disminueix de forma rellevant aquest efecte advers de la quimioteràpia, tot millorant la tolerància global i la qualitat de vida de les pacients sotmeses a aquest tractament. El Consorci Sanitari de Terrassa afirma que és gràcies a les donacions que s’han fet al projecte Laia Mira que actualment poden utilitzar aquest dispositiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa