MónTerrassa
El Club Gimnàstic Terrassa es classifica per la final de la Lliga Iberdrola
  • CA

El Club Gimnàstic Terrassa competirà a la final de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Artística Femenina. Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Gijón la segona fase de la Lliga, on es decidien els equips classificats per la final de la competició, els descensos i les promocions. El Club Gimnàstic Terrassa ha aconseguit 14 punts en la classificació que li garanteixen la quarta posició final i el passaport per a la final a quatre que es durà a terme el pròxim mes de juny, per primer cop des que s’ha creat la competició.

El Gimnàstic Terrassa partia d’una excel·lent actuació en la primera fase, en la qual va assolir la tercera posició, i compareixia a aquesta segona fase amb l’objectiu de poder confirmar la seva classificació per a la final amb un equip molt jove. Davant d’equips amb la majoria de gimnastes sènior, les terrassenques només en tenien dues a les seves files, Claudia Villalba i Clara Navarro, acompanyades d’un excel·lent conjunt de joves promeses, que han après a competir al màxim nivell i superar el gran repte que suposa tot i la seva joventut.

L’equip del Club Gimnàstic Terrassa es classifica per la final de la Lliga Iberdrola | Miquel Àngel Gamell

La competició de les terrassenques aquesta vegada ha estat més irregular, penalitzades sobretot per algunes errades en el seu primer aparell, les assimètriques, que les situava en darrera posició a l’inici de la competició. Però han aconseguit sobreposar-se en posteriors aparells i gràcies a una major regularitat, ha pogut finalitzar aquesta segona fase en sisena posició.

La millor puntuació de l’equip l’ha aconseguit Clara Navarro, amb Claudia Villalba a tocar, i les ha seguit Victoria Valeros, que també ha competit en els quatre aparells. Valeros encapçala el grup de gimnastes més joves, juntament amb Claudia Boada, Noa Granados, Laura Garcia i Abril Puig, que malgrat la seva joventut sempre tenen una resposta excel·lent i configuren amb les seves companyes un equip de gran nivell.

En aquesta competició, l’equip ha estat reforçat per dues gimnastes emergents també molt joves, Lucia González i Ariadna López, que en aquesta ocasió no han arribat a intervenir. Aquests reforços son deguts a la lesió d’Iris Espigares, recentment operada dels lligaments del peu, i Laura Gamell, encara convalescent de la seva operació de genoll, ambdues sènior.

Gràcies a aquest sisè lloc, i combinat amb el tercer lloc de la primera fase i els resultats d’altres equips, l’equip terrassenc ha aconseguit 14 punts en la classificació que li garanteixen la quarta posició final, per darrera de Les Moreres, Xelska i Egiba, i la seva classificació per a la final a quatre. El repte és majúscul per què els equips que precedeixen el Terrassa tenen totes les gimnastes sènior i han incorporat fitxatges, però l’objectiu és poder lluitar pel podi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa