MónTerrassa
Claudia Villalba s’estrena en un Campionat d’Europa de gimnàstica
  • CA
Actuació de Claudia Villalba | RFEG

!--akiadsense-->

La gimnasta egarenca Claudia Villalba ha participat aquesta darrera setmana en el seus primers campionats d’Europa de gimnàstica artística femenina, com a integrant de la selecció espanyola de gimnàstica artística júnior. L’altra gimnastica júnior del Club Gimnàstic Terrassa, Clara Navarro, va quedar a la reserva i finalment no va poder participar en la competició.

L’equip espanyol, integrat totalment per gimnastes catalanes, va aconseguir una 11a posició amb una magnífica aportació de Villalba, que va finalitzar en 23a posició en la general. El combinat estatal va tenir l’infortuni que una de les seves gimnastes es va lesionar en els entrenaments previs a la competició i ja no va poder ser reemplaçada per la reserva Clara Navarro, que no havia viatjat a Glasglow. Això va esdevenir un handicap ja que de totes les gimnastes de l’equip es computen les 4 millors notes, però com que es van quedar amb quatre integrants no es podia descartar cap nota.

Actuació de Claudia Villalba | RFEG

!--akiadsense-->

A nivell individual, l’actuació de Villalba va ser molt homogènia en tots els aparells, destacant salt i terra. En aquesta competició no hi havia final individual, només classificació per equips i per aparells, modalitat en què cap de les gimnastes espanyoles es va classificar.

Les components de l’equip estatal de gimnàstica | RFEG

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa