MónTerrassa
Cita per als amants de les curses de muntanya: torna la Vallès Drac Race
  • CA

Nova cita al calendari per als amants de les curses de muntanya: torna la Vallès Drac Race. La competició organitzada pe Centre Excursionista de Terrassa es durà a terme els pròxims 25 i 26 de febrer de 2023 i les inscripcions ja fa uns dies que són obertes i s’estan omplint a bon ritme (de fet, ja està complerta la Half Drac Race, amb 250 inscrits).

Aquesta setmana es va presentar oficialment la nova edició de l’esdeveniment esportiu a càrrec del regidor de turisme, Pep Forn; del president del Centre Excursionista de Terrassa, Xavi Busom; i dels representants de l’organització de la cursa, Eduard Peremateu, Kim Prunés i David González. Un any més, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac en torna a ser l’escenari protagonista i el Parc de les Nacions Unides el punt d’informació, arribada i sortida, i lliurament dels premis.

Podeu consultar tota la informació de cadascuna de les curses, inscripcions i tarifes, clicant aquí.

Les diferents curses

VALLÈS DRAC TRAIL és una cursa de resistència en muntanya que transcorre principalment per corriols i pistes que donen una volta completa al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb part de recorregut tècnic amb forts desnivells i per la que cal una preparació física prèvia. El recorregut és d’aproximadament 48 km i 2.200 metres de desnivell positiu.

HALF DRAC TRAIL és una cursa de mitja distància en muntanya que transcorre per corriols i pistes que travessen el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac de nord a sud, compartint recorregut amb la segona meitat de la Vallès Drac Trail. El recorregut és d’aproximadament 25 km i 1.100 m de desnivell positiu i compta amb trams tècnics per als quals es recomana una preparació prèvia.

L’ESQUENA DEL DRAC és una cursa de muntanya d’iniciació que transcorre per corriols i pistes de l’entorn immediat de Terrassa. El recorregut és d’aproximadament 11 km i 350 m de desnivell positiu. Compta amb un petit tram tècnic per corriol de baixada per al que es recomana haver realitzat una pràctica prèvia d’atletisme per muntanya.

DRAC PARC  és una cursa / Caminada de muntanya que transcorre per corriols i pistes de l’anella verda de Terrassa, arribant fins al Parc Audiovisual de Catalunya. El recorregut és de 5 km i 150 m de desnivell positiu. Discorre per un circuit fàcil per a tots els nivells.

VALLÈS DRAC KIDS · CIRCUIT CATALÀ FEEC ESCOLES DE TRAIL: 25 de febrer a la tarda. Amb l’objectiu de fomentar la participació dels més joves a les curses per muntanya, enguany, la Vallès Drac Kids torna a entrar al Circuit Català d’Escoles de Trail. Aprofitant la celebració del centenari de la FEEC es va crear aquest circuit que naixia amb la voluntat que els més menuts, participin en curses per muntanya traient pes al vessant més competitiu.

-Vallès Drac Kids (sub-6)  ·  1km :       hora de sortida     18.00h    Itinerari CLICK AQUÍ 

-Vallès Drac Kids (sub-8) · 1.5km :       hora de sortida    17.40h  Itinerari CLICK AQUÍ 

-Vallès Drac Kids (sub-10)  · 2,5km :  hora de sortida  17.10h Itinerari CLICK AQUÍ 

-Vallès Drac Kids (sub-12 i  sub 14) · 3,2km:   hora de sortida    16.30h  Itinerari CLICK AQUÍ 

Aniol Riba i Oihana Azkorbebeitia es van imposar en la Vallès Drac Race 2022 de 48 km trail. Més de 1.500 participants repartits en dos dies de curses i 8 categories diferents van omplir el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt | Javier Diaz

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa