MónTerrassa
Cinc medalles per un egarenc al Campionat de Catalunya de tennis taula

El Campionat de Catalunya de tennis taula de joves que s’ha celebrat a Valls aquesta setmana passada va finalitzar amb gran èxit per Terrassa. L’egarenc Roc Gibert va obtenir un total de cinc medalles, dos ors i tres bronzes. Aquestes medalles arriben després que Gibert es proclamés campió del Torneig Estatal aleví de Tennis Taula fa tres setmanes al Palau d’Esports Olivo Arena de Jaén.

El jugador terrassenc de 12 anys del Club Tennis Taula Borges va disputat el campionat, celebrat a Valls del 3 al 6 d’abril, en categoria alevins i infantils. En categoria aleví, va obtenir l’or en equips (amb Adrià Benet i Roger Quesada) derrotant al Valls del Nord Andorra per 3 a 0. En dobles masculins (amb Roger Quesada) va obtenir l’or guanyant també contra la parella referent del Valls del Nord (Martínez – Zou).

En categoria individual, després de superar la fase de grups i dues eliminatòries amb clara solvència, va assolir el bronze en individuals després de perdre en semifinals contra el jugador andorrà Oriol Martínez per un ajustat 3-2.

En dobles mixtes (amb Carmen Domingo) obté el bronze cedint a semifinals contra la parella Carro – Zou de l’UESC Sant Cugat – Valls dels Nord Andorra. En categoria infantils, competint amb nens fins a 15 anys, va guanyar el bronze en dobles masculins (amb Roger Quesada), cedint a les semifinals contra Carreras – Khidasheli del Borges i el Natació Sabadell respectivament, i va arribar a quarts de finals en la competició individual, perdent en aquesta ronda amb el vigatà Moreno.

L’egarenc Roc Gibert, campió del Torneig Estatal aleví de tennis taula

El terrassenc es va proclamar campió del Torneig Estatal aleví de Tennis Taula al Palau d’Esports Olivo Arena de Jaén fa escasses tres setmanes, guanyant a la final a Ladimir Mayorov de Cassà de la Selva. Aquest títol va suposar el setzè podi de Gibert en campionats d’Espanya i Catalunya des de l’any 2021, quan va començar a participar en el circuit estatal i català. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa