MónTerrassa
El CEVOT acull les finals territorials de tennis taula escolar
x
Els equips de les finals territorials de tennis taula escola | XAVI DOBON

El passat dissabte dia 11, el CEVOT va acollir les finals territorials de tennis taula escolar. La jornada que va acollir als primers classificats de les lligues comarcals de 9 consells esportius, va comptar amb la participació de més de 70 esportistes de categories benjami, alevi, infantil, cadet i juvenil tant en modalitat individual com d’equips.

La jornada que es va dur a terme al pavelló de Can Jofresa, va servir per a saber quins esportistes participaran a la final nacional que es durà a terme a Reus els dies 1 i 2 de juny, organitzades pel Consell Esportiu del Baix Camp. Com el curs anterior el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa va comptar amb l’ajuda tècnica del Club Tennis Taula el Amic de Terrassa i de l’escola França i l’Institut Santa Eulàlia que van deixar les taules de joc per a l’ocasió.

Al final de la jornada el president del Consell Esportiu, el Sr Dani Nart i el president del Club Tennis Taula el Amic de Terrassa , el Sr Francesc Gibert van realitzar l’entrega de guardons als guanydors. Molt bona jornada d’esport escolar, que mostra un cop més la bona salut de l’esport escolar.

En la categoria benjamí masculí per equips, l’Ateneu va imposar-se. En aleví equips masculí, el vencedor va ser Pi d’en Xandri, que va derrotar 0-2 a l’Escola França a la final. A la categoria equips infantil masculí, el Torelló va guanyar 0-2 l’Ateneu a la final. En cadet masculí, l’Hospitalet va guanyar.

Nou comentari

Comparteix