MónTerrassa
Cebrián i López s’imposen en el 48è campionat de Catalunya de Camp
  • CA
Sergi Cebrián (al mig) celebrant la victòria | S.C.

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Can Piqué (Montcada i Reixac) el 48è campionat de Catalunya de Camp, competició que clausura la temporada catalana de camp. Va comptar amb la participació dels egarencs Sergi Cebrián i Biel Lopez, plata i or respectivament en la lliga 2017, en la modalitat d’arc nu i Longbow.

Biel Lopez va realitzar una competició regular i amb una marca de 208 punts va finalitzar en primera posició per davant d’Ariadna Baena del club d’arquers de Rubí. Ara Lopez ja es pot centrar en el campionat espanyol per menors de 14 anys i cadets de 3D que es disputarà a principis de Juliol a Sòria.

Cebrián, d’altra banda, que defensava el títol obtingut el 2016 a Guardiola de Berguedà, va tenir un pèssim inici de recorregut carregat d’imprecisions, però durant la segona meitat del circuit, va recuperar les sensacions completant les 24 dianes amb 307 punts, marca que el situava en la segona posició general per darrere de Tomàs Martínez de Mataró 312 punts, per davant de Marc Estragués del Costa Brava 3D amb 277 punts i amb el dret de disputar les finals a la butxaca. En les semifinals, Cebrián que quedava emparellat amb Estragués, i tots dos van tenir un imprecís inici d’eliminatòria. Amb una lluita frec a frec en les dianes curtes, va acabar amb la victòria 34 a 28 per l’arquer de l’Antic Poble de Sant Pere gràcies a la seva major precisió en les distàncies llargues.

Cebrián va realitzar una molt bona competició | S.C.

!--akiadsense-->

Cebrián entrava en disposició de defensar el títol obtingut el 2016 contra Carles Sabatés del Club Arquers Osona, que es va imposar a Tomàs Martínez per 40 a 41 donant la sorpresa de les semifinals. En aquest cas però Cebrián ja va tenir un inici d’eliminatòria molt més determinant, i tot i les dues bones primeres dianes curtes de Sabatés, l’egarenc va arribar a les distàncies llargues amb 4 punts de diferència, que va poder augmentar a 10, gràcies a una gran tirada a la última diana situada a 50 metres instal·lant un definitiu 51 a 41 en el marcador. Així doncs Cebrián revalida el títol de campió de Catalunya de Camp i entra en aquest decisiu mes de juny, en què amb 4 setmanes haurà d’afrontar dos campionats d’Espanya, el de 3D i el de Camp, i el mundial 3D de Florència del 18 al 24 de Juny amb una participació record de 2,160 arquers, amb molt bones sensacions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa