MónTerrassa
El cadet del Vallès Esportiu, plata al campionat d’Espanya de sala
  • CA

El cadet masculí del Vallès Esportiu s’ha endut la medalla de plata del campionat d’Espanya d’Hockey Sala. Els terrassencs van caure a la gran final davant del Júnior FC, per 2 a 4. El campionat ha tingut lloc aquesta setmana a la localitat castellonenca d’Orpesa del Mar. El partit va començar de cara pels de Sant Cugat del Vallès, que es van avançar amb gols d’Alex Duran al minut 6. Empatava quatre minuts després, Roger Bellaubí.

La igualtat va durar fins que Leopoldo Palau-Ribas, al minut 21, va tornar a posar per davant els vallesans. Abans d’arribar a la mitja part, però, el Vallès Esportiu va equilibrar l’electrònic. Ho va fer a través de l’estic del mateix Bellaubí. Tanmateix, a la represa els penals córners van anar a favor dels rivals, gràcies sobretot a un excels Duran que va aconseguir perforar la porteria defensada per Nil Martínez en dues ocasions més, deixant el 2 a 4 final. D’aquesta manera, els de Pau Masip s’enduien la Copa i deixava al Vallès Esportiu amb la plata.

La medalla de bronze se n’ha anat fins a Getxo, després que el RC Jolaseta vencés en la lluita pel tercer lloc al Club Egara. El resultat final va ser un emocionant 3 a 5. Després d’un gol a cada porteria (obres de Pablo Elorduy i Lluc Agustí), la igualtat va ser trencada per Elorduy que va signar un hat-trick per als bascos. El partit quedava sentencia abans de la mitja part, amb el doblet aconseguit per Peio Gárate. Els ratllats aconseguien maquillar el resultat amb els gols de Sergi Alegre i Jan Clapés.

Premis individuals del Campionat d’Espanya:

Millor jugador: Juan Vilallonga (RC Jolaseta)

Millor porter: Mario Vallés (Junior FC)

Màxim golejador: Albert Serrahima & Álex Duran (Junior FC)

Premi al Fair Play: Vallès Esportiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa