MónTerrassa
Bronze per a l’aleví femení del CN Terrassa al Campionat de Catalunya
  • CA
L’aleví femení de waterpolo | CN Terrassa

!--akiadsense-->

L’equip aleví femení de waterpolo del CN Terrassa va aconseguir la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se dijous i divendres a la piscina municipal de Montjuïc. El conjunt entrenat per Raúl Mesa va accedir a semifinals com a segon classificat del grup B.

Les egarenques van debutar amb una victòria contra el CN Sant Andreu (5-4), un triomf vital per aconseguir el passi a la ronda següent. En el segon matx, el CN Terrassa va arrencar un empat a dos sorprenent contra La Sirena CN Mataró, equip contra el qual havia perdut en tots els enfrontaments de lliga. Les de Raúl Mesa van certificar la classificació per a la lluita per les medalles amb un triomf còmode contra la UE Horta (5-3) en el tercer partit de la primer fase.

En semifinals, el CN Terrassa va creuar-se amb el CE Mediterrani, el futur campió, que va imposar la lògica i va vèncer amb claredat per 8 a 4. Les terrassenques van recuperar-se perfectament d’aquesta ensopegada i van derrotar el CN Sabadell en el matx pel tercer i quart lloc per 4 a 1, un resultat enganyós.

L’aleví femení que ha obtingut el bronze en el Campionat de Catalunya està integrat per Esther Arcas, Carlota Pérez, Ainhoa Albacete, Sara Quirante, Claudia González, Emma Vera, Aina Vert, Laura Ferrer, Ivet Fernández, Ainhoa Gorres, Joana Padilla, Marta Piqué i Elisabet Carmona. Jesús Martínez i Fátima Taali exerceixen de delegats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa