Bronze pel Gimnàstic Terrassa en el Campionat de Catalunya de clubs

El Club Gimnàstic Terrassa ha obtingut la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de clubs de via olímpica 5-10 Open, celebrat aquest cap de setmana a la ciutat de Salt, al Gironès. Malgrat no comptar amb tot l’equip al complet, el club ha fet una “gran competició” que l’ha permès pujar al podi en la tercera posició, tal i com afirma el club a les seves xarxes socials.

En categoria absoluta el club ha comptat amb Clàudia Villalba, Iris Espigares, Noa Granados, Noa González, Laura Garcia i Victoria Valeros, que han dut a terme una magnífica actuació. L’absència de Clara Navarro -que no va ser a temps d’incorporar-se en tornar d’una altra competició- i Laura Gamell -que va patir una greu lesió en la darrera competició de la Liga Iberdrola- va significar la pèrdua de dues peces molt importants en la competició. Tot i així, l’equip compost de gimnastes molt joves i liderat per Clàudia Villalba ha mantingut un alt nivell competitiu i ha aconseguit pujar al podi en la tercera posició final. Tot i no poder reeditar el títol aconseguit en el darrer campionat de Catalunya de clubs celebrat el 2019, ja que el 2020 no es va poder realitzar a causa de la Covid-19, el resultat d’enguany té una vàlua molt gran tenint en compte els efectius amb els quals ha pogut comptar el Terrassa.

El club ha competit amb dos equips més en nivell de 5 a 8, integrats per Laia Pérez, Gal·la Àlvarez, Marina Gómez i Laura Banús, d’una banda, i Bruna Amorós, Carla Barjola, Sandra Espigares i Maria Melgarejo, de l’altra, que han dut a terme una molt bona competició tot i que no han assolit llocs de podi.

La majoria d’aquestes gimnastes es desplaçaran aquest pròxim cap de setmana a Pamplona per disputar el campionat d’Espanya individual, que aquest any ha hagut d’endarrerir el seu calendari habitual pels efectes de la Covid-19.

La Liga Iberdrola arriba a Terrassa

El cap de setmana del 10 al 12 de desembre es celebrarà a Terrassa la final de la Liga Ibedrola de gimnàstica artística, moment en el qual la nostra ciutat esdevindrà l’epicentre estatal de la gimnàstica. A Terrassa s’hi desplaçaran equips d’arreu, i competiran d’una banda per aconseguir el títol de la competició i de l’altra per mantenir categories o aconseguir ascensos. En el cas del Gimnàstic Terrassa, un any més competirà per mantenir-se a primera divisió, amb les gimnastes que aquest cap de setmana han assolit la tercera posició al campionat de Catalunya, i amb la incorporació de Clara Navarro.