MónTerrassa
El Boxing Club Terrassa inaugura nou espai a la Cogullada
  • CA

Aquest cap de setmana, el Boxing Club Terrassa ha inaugurat la nova seu a la Cogullada. L’acte ha comptat amb la participació dels regidors d’Esports, Miguel Ángel Moreno, Drets Socials, Noel Duque, i Presidència, Jennifer Ramírez, així com del mateix alcalde Jordi Ballart. “En part, gràcies a ells, avui som on som, després d’una espera de més de 15 anys”, ha subratllat el president de l’entitat, que ha pogut tallar la cinta per estrenar la nova sala i s’han mostrat molt satisfets.

Ballart no ha dubtat a recordar que es tracta “d’un espai llargament reivindicat” i alhora “molt necessari perquè els esportistes puguin continuar fent el seu esport en les millors condicions”. A més, ha volgut posar èmfasi en què el Boxing Club Terrassa s’ha caracteritzat, especialment en els darrers anys, “per fer servir la boxa com a eina d’inclusió, donant a nens i adolescents un espai per compartir i créixer, i apostant per la igualtat”. L’alcalde ha subratllat, doncs, que és un espai merescut “per la molt bona feina que fan i és un orgull poder acompanyar-los en aquest camí”.

Inauguració de la nova sala del Club Boxing Terrassa | Rafel Casanova BCF

Del mateix parer ha estat el regidor d’Esports que ha destacat que es tracta d’un club històric a la ciutat, “amb més de 90 anys d’història”, i ha agraït la tasca social a través de l’esport que l’entitat realitza. Per la seva banda, el tinent d’alcalde Noel Duque ha assegurat que “darrera d’aquest moment hi ha molta il·lusió, acompanyament i lluita de la mà de l’entitat, perquè els joves que vulguin fer esport ho puguin fer, independentment de la seva realitat. Després de més de 15 anys reclamant-ho, aquest projecte té un espai digne i les eines necessàries per millora la vida de molta gent”.

Inauguració de la nova sala del Club Boxing Terrassa | Rafel Casanova BCF

Duque ha recordat que M Amazig, dues vegades campió d’Espanya pro i quatre vegades campió d’Espanya amateur, “va ser en el seu dia un d’aquests joves que necessitava un espai on sentir-se còmode i tenir bons hàbits”. Actualment, és entrenador del projecte EducaBoxing. “Perquè sap el poder que té, i perquè a ell li va donar la vida”, ha afirmat. El tinent d’alcalde ha sentenciat que les noves instal·lacions són un premi per totes les famílies, pel barri de la Cogullada i totes les persones “que creuen en l’esport com una eina per salvar vides”.

Inauguració de la nova sala del Club Boxing Terrassa | Rafel Casanova BCF

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa