MónTerrassa
Biel Vaghi del CN Terrassa, campió del Màster Cadet d’Olímpica frontennis
  • CA

Biel Vaghi, del CN Terrassa, campió del Màster Nacional Cadet d’Olímpica de frontennis i subcampió de Paleta Goma. L’esportista continua sumant èxits i afegint trofeus a les seves vitrines. El jugador del Club Natació Terrassa Biel Vaghi va aconseguir un doble èxit en
el Màster Nacional Cadet de frontennis que va celebrar-se el cap de setmana passat a Tenerife, a les Illes Canàries.

Únic en jugar dues finals

Biel Vaghi va ser l’únic jugador de la seva categoria en arribar a dues finals. Va proclamar-se campió en la modalitat de pilota olímpica, fent parella amb Alejandro Mateo, del Real Club Náutico de Tenerife. Van batre la parella del Círculo de la Amistad integrada per Samuel Morales i Airam Gómez en un partit que es va resoldre al tercer set per un ajustat 10 a 9.

Així mateix, Biel Vaghi va proclamar-se subcampió en la modalitat de paleta goma després de caure en la gran final contra Pablo López, de Castella i Lleó, en dos sets, 10-9 i 10-8.

Títol de la Divisió d’honor

La parella formada per Biel Vaghi i Àlex Navarro va adjudicar-se el títol de Divisió d’Honor en la fase final del Campionat de Catalunya de Frontennis per Parelles amb Pilota X3 que va celebrar-se fa dos caps de setmana passat al Complex Esportiu Municipal de la Vall d’Hebron de Barcelona. Vaghi i Navarro van derrotar en la gran final de diumenge la dupla del Club Frontennis Sant Martí A formada pels germans Julià i Ramon Isaac López per 2 sets a 0 (15-12 i 15-7). En les semifinals de dissabte, la parella egarenca havia eliminat Marc Esteve i José Fernández, del Club Frontennis Igualada, per 2 sets a 0.

Tres parelles més

El club egarenc va comptar amb tres parelles més en aquesta fase final. En Divisió d’Honor, Pol Dalmases i Daniel López van caure en semifinals contra la dupla del Frontennis Sant Martí A, els germans López, per 2 sets a 0 en un partit molt ajustat (12-11 i 10-9). En Primera Categoria, Joan Grau i Albert Domínguez també van perdre en semis contra la parella del CD Terrassa Hockey, integrada per Óscar Torres i Xavi Sellarès, per 2 sets a 1. Finalment, en Segona Categoria, Víctor González i Francisco Nieto van quedar fora de la final en ser derrotats per Javi Vetoret i Aitor Tena, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 0.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa