MónTerrassa
Biel Vaghi guanya l’Open de La Villa de Don Fadrique de frontenis
  • CA

Biel Vaghi es va proclamar vencedor de l’Open de La Villa de Don Fadrique de frontennis en la modalitat de paleta goma. El jugador del Club Natació Terrassa va vèncer en la competició d’edat escolar que va tenir lloc a la ciutat toledana en una prova que és puntuable per al Màster Estatal, i continua mantenint la bona ratxa. El terrassenc va imposar-se a la gran final a un dels jugadors amfitrions, Carlos Manzanero, per 2 sets a 0.

No va ser però l’única medalla que Vaghi se’n va endur de Toledo. I és que també va pujar al podi, en aquesta ocasió per endur-se la medalla de plata, en la modalitat de pilota olímpica. En aquí va fer parella amb el valencià Àlex Martí. El duet va perdre a la final davant del mateix Carlos Manzanero, de La Lliva de Don Fadrique, i Samuel Morales, jugador del CLub Círculo La Amistad de Tenerife. La victòria va ser dels mig locals per 2 sets a 1 (10-4, 9-10 i 9-10).

Més de mig centenar de pelotaris en edat escolar, vinguts de Tenerife, València, Catalunya, Lleó, Aragó i Múrcia, a més dels de Castella-La Mancha, es van concentrar en aquest municipi de La Mancha en una competició que va aplegar la modalitat de Pilota Olímpica en categories infantil i cadet, tant masculí com femení; a més de cadet en masculí i femení en Paleta Goma individual. Els partits es van disputar al frontó municipal des de divendres a la tarda i fins diumenge al migdia, en un esdeveniment organitzat pel Club de Frontenis La Villa, juntament amb la Federación de Pelota de Castilla-La Mancha, i l’Ajuntament. Es tracta del primer Obert d’aquest circuit estatal, el qual s’anirà celebrant a diferents poblacions, a partir d’ara i fins que finalitzi la temporada, cap al juny de 2022.

Biel Vaghi amb Àlex Martí com a segons en la modalitat pilota olímpica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa