MónTerrassa
Berta Bonastre: “Serà important controlar aquestes ganes de competir que tenim”
  • CA

Dijous feia anys. Aquest dissabte debuta a la que serà la seva sisena participació en un Campionat d’Europa. Berta Bonastre compta les hores per a l’imminent començament de la màxima competició continental de seleccions i ens transmet les seves sensacions abans de l’arrencada.

Com afronta aquest Campionat d’Europa?
Doncs amb moltíssimes ganes i amb molta impaciència, ja que tenim molts desitjos de competir després de tant de temps sense fer-ho en una competició i amb la intenció de posar en pràctica tot el que hem entrenat.

El primer rival serà Escòcia. Quines considera que seran les claus per superar-les?
La clau serà centrar-nos en els nostres processos, com sempre fem. Un altre tema important serà controlar aquestes ganes de competir que tenim, però ho hem parlat i treballat, amb la qual cosa aconseguirem donar el cent per cent.

I Berta Bonastre, com arriba a l’europeu?
Molt contenta d’estar entre les 18 convocades. Som un grup molt gran amb molta qualitat i estar entre les escollides és sempre difícil. Arribo amb moltíssimes ganes, amb molta il·lusió i amb moltes ganes de competir amb aquest equip.

Veu factible, al menys, repetir la medalla de bronze d’Anvers 2019?
Anirem partit a partit. Volem competir al màxim en cada un d’ells. Més endavant focalitzarem els següents objectius, però primer pensar en aquests tres partits de la fase de grups.

Amb tot el que estem vivint per la pandèmia pel Covid-19 i les dificultats de realitzar una preparació adequada, creu que aquest pot ser un torneig més obert?
Penso que hi ha certa incertesa. Hi ha moltes diferències de preparació entre equips. Uns han pogut jugar Pro League, altres que no, altres que no sabem com s’han preparat. És una situació molt diferent però nosaltres tenim clar que sempre competirem al màxim.

Del que passi a Amsterdam, podrem treure’n conclusions per als Jocs Olímpics de Tòquio?
Són dues competicions diferents. Estem centrades a Amsterdam Més endavant, un cop superada aquesta competició, ja pensarem a Tòquio.

Dijpus era el seu aniversari, com ho viusa hores de començar un Campionat d’Europa?
Em passan sovint. Potser no amb un Campionat d’Europa a la vista, però ja hi estic acostumada. Les #RedSticks són com una segona família. Realment m’ha tocat moltes vegades celebrar-ho amb l’equip i estic contenta de poder-ho fer amb l’equip i l’staff.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa