MónTerrassa
BBVA i Hockey per Terrassa signen un nou conveni
  • CA

BBVA ha signat aquest dimecres un conveni de col·laboració amb Hockey per Terrassa, el projecte integrat pels quatre clubs terrassencs d’aquest esport: Atlètic Terrassa, Club Egara, Club Deportiu Terrassa i Línia 22. Aquest acord és, per BBVA, una clara traducció de la proximitat al territori lligada al foment de les entitats i activitats esportives i socials.

Hockey per Terrassa es va constituir des del seu inici per donar projecció i millorar aquest esport tan arrelat a la ciutat amb més de 100 anys d’història. Ara, BBVA renova un any més el seu compromís com a col·laborador per donar- hi el suport necessari. Aquesta col·laboració permet que Hockey per Terrassa continuï desenvolupant la seva tasca d’acostament del hockey als nens i nenes de la ciutat. Aquest projecte, alhora, vol fer créixer les escoles de cada un dels clubs, per a la millora del rendiment esportiu dels equips terrassencs en totes les categories, així com impulsar el desenvolupament dels projectes de hockey per a discapacitats materialitzats en la Lliga BBVA Hockey Plus. Lliga que fomenta la inclusió social de jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual mitjançant el hockey herba.

El conveni ha estat signat per part d’Ignasi Riera, director de zona de BBVA, Francesc Salvatella, president de Hockey per Terrassa, i els presidents dels quatre clubs esportius: Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey, Pere Marcet, president del Club Egara, Josep M. Biosca, president de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, i Raül Galy, president del Línia 22 HC. Durant l’acte de signatura, els presidents de les entitats esportives han agraït el suport de BBVA rebut any rere any i la seva implicació amb el món del hockey herba. Ignasi Riera, en representació de BBVA, ha mostrat la satisfacció del banc per continuar donant suport a iniciatives del territori i lligades a un esport tan singular com el hockey, l’esport més emblemàtic de la ciutat egarenca. El nou conveni de col·laboració inicialment tindrà vigència fins al final de la temporada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa