MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa instal·larà més de 300 plaques solars al club
  • CA

L’Atlètic Terrassa Hockey Club (ATHC) instal·larà més de 300 plaques solars per tal de millorar la sostenibilitat del club. L’empresa Applus serà l’encarregada de realitzar l’instal·lació dels panells, que es durà a terme en les properes setmanes. El club afirma en un comunicat que l’acord amb l’empresa ja està firmat i que els treballs d’instal·lació començaran pròximament. Es tracta d’una decisió anunciada durant la darrera Assemblea de socis i sòcies del mes de desembre i que tindran efectes transversals en totes les seccions.

Durant aquest mes de maig es va formalitzar amb la firma del contracte amb l’empresa Applus, després de l’auditoria energètica prèvia, i està previst que els treballs d’instal·lació comencin el mes de juny. En total seran 337 panells solars amb una potència total instal·lada de 153 kWh, situats al Xalet i l’edifici d’Oficines i Vestuaris, ocupant una superfície de 750 m² entre els dos edificis.

Plaques solars a l’Atlètic Terrassa Hockey Club

Estalvi de més d’un 30% d’electricitat

Les plaques permetran estalviar més d’un 30% d’electricitat que actualment prové de la xarxa elèctrica tradicional. Això suposarà un pas molt important cap a la sostenibilitat ecològica i econòmica del club.

Aquesta mesura se suma als sistemes d’estalvi energètic ja actuals, com són la caldera de biomassa o els LED. La caldera es va instal·lar fa més de deu anys, el 2011, i permet escalfar l’aigua de la piscina, SPA i vestuaris amb biomassa. Els LED, instal·lats durant el 2020, estan presents en un 100% de l’enllumenat exterior del club i un 90% en l’interior i ofereixen una millor eficiència lumínica.

9 hectàrees de pulmó verd

A més a més, l’Atlètic Terrassa Hockey Club compta amb més de les 8 hectàrees d’instal·lacions esportives i socials, però també amb 9 hectàrees de bosc pròpies que formen un pulmó verd per fer esport enmig de la natura. “Es tracta d’un tret únic respecte la resta de clubs”, conclou el club.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa