MónTerrassa
Arriba la 3a edició de la Caminada Popular del Districte 4
  • CA

El pròxim dissabte dia 5 d’octubre, tindrà lloc la caminada popular del Districte 4. Es tracta d’una ruta pensada per descobrir i gaudir de l’entorn natural i passar una estona saludable i gastronòmica. Enguany, els organitzadors ofereixen dues rutes, una de 2km, apta per a totes les edats i condicions, i una de 9km per als més agosarats. L’hora estimada d’arribada serà a les 11.30h a la plaça dela Pau de Can Palet de Vista Alegre, on es farà una botifarrada.

Hora i lloc de sortida ruta 8km: 9.00h Plaça de l’Assemblea de Catalunya (Entrada del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany).

Hora i lloc de sortida ruta 2km: 10.00h Plaça de l’Assemblea de Catalunya (Entrada del Centre Cívic Maria Aurèlia Capmany).

A tenir en compte:

  • Recomanem portar aigua i elements de protecció del sol (gorra i ulleres de sol).
  • Hi hauran diverses parades durant el recorregut on es faran breus exposicions dels indrets d’interés que anirem trobant en la nostra ruta.
  • A la sortida s’obsequiarà a tots els participants amb un mocador per conmemorar la caminada.
  • Places limitades, s’assignaran per rigorós ordre d’inscripció!
  • Els menors de 14 anys han de venir acompanyats, si tenen més de 14 però menys de 18 anys hauran de portar una autorització signada pels seus pares o tutors legals (descarrega l’autorització).

Per qualsevol dubte o aclariment pots contactar al correu electrònic: [email protected] o bé inscriure’s directament clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa