Ariadna Costa triomfa a l’Open de Tardor del CD Terrassa
Ariadna Costa | CD Terrassa

El 6 de desembre va finalitzar la 25ª edició de l’Open de Tardor de Tennis del CD Terrassa Hockey, torneig federat en què han participat 180 jugadors d’arreu de Catalunya. Els partits s’han disputat els darrers 7 caps de setmana a les instal·lacions del club vermell, a Les Pedritxes.

Una de les grans triomfadores va ser Ariadna Costa, del CD Terrassa, que amb 14 anys va guanyar la final cadet i va quedar sotscampiona de la categoria absoluta femenina. La jove, resident a Matadepera, es troba classificada en el lloc 280 del rànquing nacional de la RFET.

• Absolut Femení: Anna Ruiz guanya a Ariadna Costa per 4/6 6/4 6/4

El proper torneig federat que organitzarà el CD Terrassa serà l’Open de Primavera, que començarà el 2-3 de març. La inscripció estarà oberta a partir del 1 de gener.