MónTerrassa
Ariadna Costa, bronze a la Copa del Món de Tenis platja
  • CA

La tenista del CD Terrassa Hockey Ariadna Costa s’ha endut la medalla de bronze en la Copa del Món, en especialitat tenis platja. La competició s’ha dut a terme aquest setmana a la platja de Copacabana, a la localitat brasilera de Rio de Janeiro. La terrassenca formava part de la selecció espanyola junior de tenis platja.

Al seu costat -i essent l’única representant catalana-, formaven part del grup els melillencs Valentín Volpe, Alejandro Alcalá i Maria Martínez, i els canaris Álvaro García i Daniela Rodríguez. L’equip dirigit per Mohamed Douiri ha perdut a la ronda de semifinals davant de la totpoderosa Brasil per 2 a 1, mentre que en la lluita pel tercer lloc i medalla de bronze, ha aconseguit imposar-se a Rússia per 2 a 1. Cada eliminatòria consta d’un partit de dobles masculins, un de femenins i un de mixte.

La selecció espanyola absoluta també ha aconseguit la medalla de bronze, aconseguint igualar el seu millor resultat de l’any 2015. El combinat estatal va perdre a les semifinals contra Itàlia (3 a 0) però s’ha refet contra Rússia per aconseguir el tercer lloc. Els campions del Món han estat els amfitrions, Brasil, que s’han imposat als italians per 3 a 0.

La jugadora de Terrassa està realitzant un gran 2021, ja que també s’ha proclamat vencedora del Campionat de Catalunya de Tennis Platja a les dues categories en què va competir. Fent una primera posició en la categoria S18, formant parella amb Ana Romero, i quedant imbatudes a la lligueta. I amb una primera posició en categoria absoluta juntament amb Eva Fernández, i imposant-se a la gran final a la parella formada per Carolina Miranda i Alejandra Porteiro (6/3 i 6/1).

El club d’Ariadna Costa, el CD Terrassa Hockey, ha volgut celebrar la victòria, mostrant-se orgullosos del seu èxit:

Els components de la selecció espanyola absoluta i junior al campionat de tenis taula | Federació Internacional de Tenis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa