MónTerrassa
Antonio Pedrero renova amb el Movistar Team
  • CA

El ciclista de Terrassa Antonio Pedrero ha decidit renovar el contracte amb el Movistar Team. Malgrat que tenia diferents ofertes sobre la taula que li podrien haver donat un protagonisme més gran, ha preferit continuar vinculat a l’equip blau. L’egarenc se suma a l’anunci d’aquest dilluns de renovació fins al 2023 amb altres sis ciclistes de la plantilla actual: els espanyols Miguel Ángel López, Jorge Arcas i Carlos Verona, el colombià Einer Rubio, el portugués Nelson Oliveira, i l’alemany Juri Hollmann. D’aquesta manera, bona part de la columna vertebral de Movistar seguirà lluïnt els mateixos colors en els pròxims anys.

D’Antonio Pedrero (Terrassa, 1991) ha destacat especialment la seva contribució a l’èxit del Giro 2019, i la seva actuació en la part de muntanya en les seves dues darrers participacions a Itàlia, a més d’estrenar-se aquest mateix 2021 amb una gran victòria a La Route d’Occitanie. El terrassenc va debutar com a professional el 2015 amb l’equip Team Inteja-MMR, el seu fitxatge provenia del Lizarte on havia aconseguit grans resultats com a amateur, per exemple la victòria a la Clàssica Ciutat de Torredonjimeno o Soraluce 3n, el 2013. La seva primera victòria ja com a professional va tenir lloc al Tour de Guadalupe, on va imposar-se a l’última etapa i va acabar en tercera posició a la general.

Juntament als sis ciclistes anunciats, Movistar també ha assegurat la continuïtat dels joves Rubio (23) i l’alemany Hollmann (22). I s’espera que en els pròxims dies es vagin dient més novetats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa