MónTerrassa
Álex Navarro i Albert Vaghi, els millors de Catalunya en Pilota Lenta
  • CA

Els millors de Catalunya en Pilota Lenta són de Terrassa: Àlex Navaro i Albert Vaghi. La parella del Club Natació Terrassa va proclamar-se aquest cap de setmana campions de Catalunya de Frontennis en la modalitat de Pilota Lenta de Primera Categoria. Ho van fer després de culminar unes grans finals disputades al Centre Esportiu Municipal de la Vall d’Hebron de Barcelona contra el trio integrat per Roger Guido, Edjar Pardo i Richard Náquera, del Club Frontennis Cerdanyola.

Els terrassencs, que van realitzar un partit molt complet i dominant en tot moment, es van imposar per 2 sets a 0 amb uns parcials que no deixen dubtes sobre la seva superioritat: 15-5 i 15-6. A les semifinals, els egarencs es van desfer d’una altra parella del mateix club cerdanyolenc, en aquesta ocasió, contra la parella formada per Raúl Guarachi i Guido Alegre, per 2 sets a 0.

Finalistes en Tercera Categoria

D’altra banda, el Club Natació Terrassa també va classificar una altra dupla per a la final, en aquest cas, de Tercera Categoria. Es tracta de Víctor González i Joan Grau, que van caure contra Marc Torné i Alber Sort, del Viladecavalls, en un partit molt ajustat. Van ser dos sets que podrien haver caigut a banda i banda, però els detalls els van sentenciar (13-12 i 13-11). D’aquesta manera, van tornar a casa amb la medalla de plata penjada al coll. González i Grau havien obtingut el passi a la gran final després de batre Víctor Herranz i Iker Guzmán, del Club Frontennis Cerdanyola, en unes semifinals que van ser molt disputades i que van finalitzar amb 2 sets a 1.

Finalment, cal esmentar que els terrassencs Víctor Modenes i Dani López, també del CN Terrassa, van assolir una meritòria tercera posició després de ser derrotats en semifinals contra la parella Jonathan Alonso i Raúl González, del Club Frontennis Abrera, per 2 sets a 1.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa