MónTerrassa
Aleix Bou, campió d’Espanya cadet de patinatge artístic
Aleix Bou, campió d'Espanya cadet
Aleix Bou, campió d’Espanya cadet | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El CN Terrassa va assolir dos podis en el Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la modalitat de figures obligatòries que va celebrar-se el cap de setmana passat a Palafrugell. La competició va aplegar des de la categoria aleví fins a la sènior. Aleix Bou va sobresortir en imposar-se en la categoria cadet masculina després de protagonitzar una actuació molt regular. L’egarenc va liderar la classificació des de la primera figura, el bracket interior endavant. Posteriorment, va executar correctament el contrarocking interior endavant, el canvi bucle exterior endavant i el canvi doble tres exterior endavant. Bou va sumar 113,1 punts, per davant de Miquel Cases (Club CET 10), que va fer-se amb la plata amb 104,3.

Per la seva banda, la seva germana gran, Laia Bou, va aconseguir la medalla de plata en categoria júnior femenina, que va constar, com a novetat d’enguany, de tres figures. La patinadora del CN Terrassa va quallar una actuació esplèndida, no del tot reconeguda pels jutges. La baixa puntuació que li van atorgar en l’execució de la primera figura va impedir que pogués remuntar en la segona i la tercera, que va interpretar de forma impecable. El títol va correspondre a la local Paula Martí, del CPA Palafrugell, amb 101 punts. Bou en va sumar 99,8, mentre que Anna Ruiz (CPA Cerdanyola del Vallès) va acabar tercera amb 96,8. Amb aquesta actuació, els germans Bou s’han guanyat l’accés a la Copa Alemanya, que se celebrarà Friburg del 8 al 12 de maig. Aleix competirà també en la modalitat de lliure.

El CN Terrassa va comptar amb dues representants més en la màxima cita estatal. En categoria sènior femenina, Gemma Serra va assolir el cinquè lloc després d’una actuació irregular. Després d’una execució brillant de la segona figura, una errada en la tercera li va impedir accedir a una quarta plaça que estava al seu abast.

Laia Bou, subcampiona cadet
Laia Bou, subcampiona júnior | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix