MónTerrassa
Aleix Bou, campió de Catalunya infantil de patinatge en lliure
  • CA
Aleix Bou | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El patinador del CN Terrassa Aleix Bou va aconseguir la victòria en el Campionat de Catalunya Infantil de patinatge artístic en la modalitat de lliure que va celebrar-se al Club d’Hoquei i Patinatge Artístic Cadí de La Seu d’Urgell el cap de setmana passat. Aquest resultat classifica l’egarenc per al Campionat d’Espanya Infantil que tindrà lloc del 12 al 14 d’octubre a La Corunya. Bou va dominar el campionat des del principi. Per començar, va completar un disc curt esplèndid que li va permetre situar-se com a líder amb una diferència còmoda respecte els rivals. Amb el personatge de Tintín com a fil conductor, el patinador egarenc va interpretar sense errades tots els elements de dificultat i va mostrar un alt nivell tècnic i coreogràfic.

Bou va executar un axel, un combinat de tres doble ripper i doble lux i la pirueta taló dret combinada, taló esquerre baixa i taló dret, juntament amb una línia de passos de complexitat notable. El patinador del CN Terrassa va certificar la victòria en un disc llarg encara més rodó que el curt. Bou va excel·lir en l’apartat artístic i coreogràfic, així com en la determinació que va exhibir durant tot el programa.

L’egarenc va executar novament els elements del disc curt, tot afegint un combinat doble lux, el doble metz, el ripper i el doble ripper, així com una nova pirueta de taló. Els jutges van puntuar la seva actuació excel·lent amb notes d’estil de 8,9. El patinador local va encapçalar la classificació amb un total de 323,80 punts, per davant d’Arnau Pérez (CPA Tona), plata amb 236,20, i d’Àngel Martínez (PA Figueres), bronze amb 225,80.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa