MónTerrassa
Acord per desencallar la situació del poliesportiu de Can Palet Can Jofresa
  • CA

La Generalitat i l’Ajuntament de Terrassa han fet el primer pas per desencallar la situació de paralització i abandonament que pateix l’equipament poliesportiu de Can Palet Can Jofresa. Així ho han donat a conèixer aquest dijous, 3 de març, l’alcalde Jordi Ballart i la consellera de Presidència Laura Vilagrà en una trobada institucional que ha tingut lloc a la nostra ciutat. “Estem parlant d’un equipament important per a la ciutat, un espai que des de fa molts anys està mig abandonat. I ara, després de molts anys, agraïm que el Govern hagi fet un pas per desencallar la seva situació. Així, hem arribat a un acord per iniciar els plecs de clàusules perquè pugui a sortir a concurs la seva gestió”, ha subratllat Ballart, que ha afegit que es compleix així un desig de molts veïns i de la ciutat en general. “Finalment podrà ser un espai esportiu recuperat, obert a la ciutat i al barri, i un motor d’activitat esportiva. Es troba en una zona estratègica, al sud de la ciutat, al costat de la zona esportiva de Can Jofresa, del camp del Jàbac, i amb dos centres educatius a tocar. Per tant, el consideràvem prioritari”.

Visita de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, a Terrassa | Rafel Casanova BCF

Satisfacció doncs per part de l’Ajuntament, però també per part de la Generalitat. La consellera Vilagrà ha reconegut que “tant el Govern com la ciutat no es podia permetre tenir aquest espai en una situació de deixadesa” i ha subratllat que “des de la conselleria d’Esports érem conscients que hi havia molt interès en rehabilitar aquesta peça. Per això, hem parlat de com fer aquesta articulació dels tràmits administratius perquè puguem ara sí treure-ho a concurs i que es converteixi en una gestió clara i directe. D’aquesta manera, qui agafi la concessió podrà dur a terme la reforma de l’espai i posar-lo al servei de la ciutat i la ciutadania, que és el que tots volem”. El fet que al costat hi hagi una escola també ha impulsat encara més que el projecte pugui tirar endavant.

Recordem que el poliesportiu de Can Palet Can Jofresa és propietat de la Generalitat. En els darrers anys només es trobava en funcionament i de forma puntual la pista i el bar, mentre que tota la resta del complex es troba en desús i necessita una rehabilitació urgent perquè estigui en bones condicions. A finals de l’any passat, la secretària de l’esport, Anna Caula, explicava que hi havia predisposició a treure a concurs la gestió de l’equipament. Ara sembla, que el que era una voluntat acabarà sent una realitat.

La zona del poliesportiu de Can Palet Can Jofresa de Terrassa | G.E.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa