Abel Serra s’imposa en el VII Duatló Ciutat de Vic
x
Abel Serra, vencedor del VII Duatló Ciutat de Vic en categoria júnior | CN TERRASSA

Abel Serra segueix sumant triomfs. El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito va assolir la victòria en categoria júnior en el XVII Duatló Ciutat de Vic que va celebrar-se diumenge. La prova va constar de 6 quilòmetres de cursa a peu, 34 quilòmetres de ciclisme i 3 quilòmetres més de cursa a peu. Serra va aturar el crono en 1h34’35”, tot superant Pol Simon, segon amb un registre d’1h42’04”. Aquest temps el va situar novè d’una general que va encapçalar Erik Merino (Club Triatló Granollers) amb una marca d’1h30’07”.

El club va comptar amb dos representants més aquesta prova. Jordi Fabra va ocupar la 33a posició amb 1h39’04” i Jaume Gràcia va classificar-se 86è amb 1h47’43”.