Abel Serra guanya el VII Duatló de Muntanya dels Pèlags
Abel Serra guanya el VII Duatló de Muntanya dels Pèlags | CNT

El triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Abel Serra va aconseguir la victòria en categoria júnior en el VII Duatló de Muntanya dels Pèlags, que va celebrar- se ahir diumenge a Vilobí del Penedès. La prova, que va esdevenir el Campionat de Catalunya Absolut, va constar de 6 quilòmetres de cursa a peu, 21 quilòmetres en bicicleta de muntanya i 3 quilòmetres més de cursa a peu.

Sisè lloc en el Campionat de Catalunya Absolut

Serra va aturar el crono en 1h33’40”, tot superant Biel Farré (Club Triatló Granollers), segon amb un registre d’1h40’07”. El triatleta egarenc, a més, va classificar-se en una esplèndida sisena posició d’una general que va encapçalar Adrià Noguera (Club Triatló Lluçanès), campió de Catalunya amb una marca d’1h28’35”.