MónTerrassa
Més de 300 jugadores participen en el Torneig Ciutat de Terrassa de bàsquet
  • CA

El Torneig Ciutat de Terrassa de bàsquet, organitzat per la Joventut Esportiva de Terrassa, va acollir aquest cap de setmana la participació de més de 300 jugadores. La vintena edició va ser tot un èxit, tant per la quantitat de noies de 12 i 13 anys que van passar per la zona esportiva de Can Jofresa, com pel nivell exhibit durant tota la competició. D’aquesta manera, el torneig es consolida com un dels més importants del bàsquet femení arreu de l’estat espanyol. Van ser dos dies en què es va poder veure i gaudir de les joves promeses que tenim a casa, i que va servir també per recuperar la convivència i alegria que la pandèmia havia impedit en els darrers temps.

Des de l’organització s’ha mostrat la plena satisfacció per com ha transcorregut aquest Torneig, i ha agraït la presència de diversos regidors de l’Ajuntament de Terrassa i l’alcalde Jordi Ballart en les finals, tant de U12 i U13, com en l’acte de cloenda. En la categoria U13, el Sharp UE Mataró es va imposar en un partit brillant i intens fins al final al Basket Almeda per un molt ajustat 47 a 45. En la categoria U12, els mateixos dos equips protagonistes i amb un resultat igual, victòria per les del Maresme. Mentre que en la categoria U11 el Sese es va imposar a la gran final a les amfitriones, el Joventut Esportiva Terrassa.

Partit de la Final del XX Torneig Ciutat de Terrassa, entre Sharp UE Mataró i Basket Almeda, en la categoria U13 | Aj. Terrassa

Els resultats d’aquesta competició van ser els següents:

Categoria U11:

1eres classificades: SESE

2ones: JET

3eres: AE Les Corts

Categoria U12:

1. UE Mataró

2. Basket Almeda

3. Advisoria Boet Mataró

Categoria U13

1. UE Mataró

2.Basket Almeda

3. Joventut de Badalona

A més de la competició per equips, també es va disputar el concurs Two Ball. Les guanyadores en les diferents categories van ser:

Categoria U12: Laia Torres i Aitana Domínguez del CB Molins de Rei

Categoria U13:Clàudia Adelantado i Sofía García del Grup Barna i Jana Roca i Joana Rodón del UE Mataró.

I, finalment, els Premis MVP, és a dir, a la millor jugadora del torneig van recaure en:

Categoria U12: Aina Garcia de l’UE Mataró

Categoria U13: Enriqueta Carbó de l’UE Mataró

Les jugadores del JET van ser les amfitriones del XX Torneig Ciutat de Terrassa | JET

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa