MónTerrassa
22 podis del Gimnàstic Terrassa a la fase final d’Edat Escolar en artística
Clara Navarro i Claudia Villalba en la Gimnasiada que ha tingut lloc al Marroc
Clara Navarro i Claudia Villalba en la Gimnasiada que ha tingut lloc al Marroc | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana han tingut lloc diversos esdeveniments gimnàstics amb una important presència i èxit del Club Gimnàstic Terrassa. Destaca les gimnastes Claudia Villalba i Clara Navarro a la Gimnasiada que s’ha celebrat a la ciutat de Marràqueix des de divendres dia 4 de maig fins dilluns dia 7, i a la qual hi han assistit com a integrants de la selecció espanyola de gimnàstica artística femenina. La Gimnasiada són els campionats mundials escolars en la qual s’hi integren diferents modalitats esportives, com la gimnàstica artística i la rítmica, i esdevenen uns autèntics jocs olímpics júnior. Es celebren cada dos anys i en l’edició de 2014 ja havien comptat amb la presència d’una gimnasta terrassenca, Laura Gamell, de manera que la presència de les gimnastes de la nostra ciutat es referma en cada edició.

L’actuació de les dues gimnastes ha estat molt bona, malgrat que Clàudia Villalba arribava a la cita amb una lesió al peu i només ha pogut competir en dos aparells. Per equips la selecció espanyola ha finalitzat en sisena posició, i Clara Navarro ha entrat a una de les finals per aparells, la de terra, que s’ha celebrat aquest mateix dilluns a la tarda, i en la qual ha acabat en setena posició.

Gimnàstica i trampolí

En l’àmbit català, s’han celebrat a la ciutat de Salt les fases finals de la categoria d’Edat Escolar en la modalitat de gimnàstica artística. A aquestes fases finals s’hi han classificat les 15 millors gimnastes de les preliminars de cada nivell, i el Gimnàstic Terrassa ha aconseguit 22 podis, entre classificació general i per aparells. Per nivells, en B4 Grans, Laia Perez ha aconseguit la segona posició en la general. En B4 Petites, Gal·la Àlvarez, 10a a la general, ha aconseguit el bronze en salt. En C4 Grans, Júlia Noguera ha aconseguit el triomf en la general, i la medalla d’or en assimètriques i bronze en terra. En C4 petites l’actuació més destacada ha estat la de Julieta Intente, tercera a la general, que ha obtingut la plata en barra. En D4 Grans és on les gimnastes del club han brillat més, amb Elsa Fraile, guanyadora de la general, or en terra, plata en barra i assimètriques, i bronze en salt; Ariadna ventura, sotscampiona general, plata en salt i terra i bronze en barra; Llum Serra, 5a a la general, or en barra; i Paula Mercadal, 6a a la general, bronze en assimètriques.

Equip escolars del Gimnàstic Terrassa
Equip escolars del Gimnàstic Terrassa | Gimnàstic Terrassa

!--akiadsense-->

En nivell D4 petites, Gisela Agudo ha aconseguit la segona posició general, la plata en barra i bronze en salt, i Lydia Azuara, quarta a la general, ha obtingut el bronze en barra. Aquesta constitueix sens dubte l’actuació més brillant de les gimnastes d’Edat Escolar del Gimnàstic Terrassa i culmina un curs magnífic. També s’han celebrat les fases finals de Base 5, en les quals els resultats més destacats han estat els de Laia-Xinyué Marles, 5a a la general, i Sandra espigares, 11a

Finalment, el cap de setmana passat el club també va competir en la segona fase dels campionats de Catalunya de trampolí, en els quals s’estrena, amb un podi d’Aleix Campillo, que va finalitzar en tercera posició en mini-tramp nivell 1B, un tercer lloc també per Júlia Juarez en nivell 2B, i la primera posició de la mateixa Júlia Juarez en trampolí nivell 2B. I la final individual de nivell IV de gimnàstica rítmica en la qual Sara Romeo va finalitzar en quarta posició en maces.

Nou comentari

Comparteix