Tot a punt per al 10è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa. La prova, que organitzarà el club el proper diumenge, aplegarà uns 450 participants. Hores d’ara, a falta que aquest vespre es tanqui el termini, el nombre d’inscrits és de 437 (200 en la cursa i 237 en el duatló).

La competició està inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. Enguany, l’esdeveniment serà, a més, Campionat de Catalunya Absolut. Com en les edicions anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries. La Combinada, una nova modalitat La gran novetat d’aquesta desena edició és la introducció de la modalitat de “La Combinada”, adreçada als esportistes que volen fer curses de llarga distància. Comportarà la participació en la Cursa de Muntanya i, posteriorment, en el Duatló de Muntanya. La Cursa de Muntanya constarà de 10 quilòmetres de recorregut, que es desenvoluparan gairebé íntegrament per un terreny sense asfaltar i que s’endinsarà en el Parc Natural de Sant Llorenç.

El circuit serà una mica més dur que els anys anteriors, però també més engrescador. Per aquest motiu, la prova arrencarà un quart d’hora abans que habitualment, a les 8.45h. Al seu torn, el Duatló de Muntanya, que s’iniciarà a les 10.30 hores, estarà format per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca. La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Igualment, els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, etc., se situaran a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire. Els inscrits rebran com a obsequi uns maniguets de córrer i uns mitjons especials commemoratius del desè aniversari que proporciona Hoko. Així mateix, Moreno 112 s’encarregarà del taller mecànic que s’instal·larà als boxes. Altres empreses col·laboradores són Aneto, 3Koa, Maximer, Nutrisport i Garmin.

Nou comentari