MónTerrassa
Xavi Matilla (TeC): “L’Ajuntament funciona en alguns aspectes com els anys 80”
  • CA
Xavi Matilla, Agnès Petit i Cristina Puig han estat acompanyades pel diputat de Catalunya en Comú, Marc Parés
Xavi Matilla, Agnès Petit i Cristina Puig han estat acompanyades pel diputat de Catalunya en Comú, Marc Parés | cedida

!--akiadsense-->

Terrassa en Comú ha explicat dues de les seves prioritats per al proper mandat ,”treballar per revertir les desigualtats entre els diferents barris de Terrassa i modernitzar l’administració, el nostre Ajuntament”, ha manifestat Xavi Matilla, el candidat a l’alcaldia. “Un Ajuntament que en alguns aspectes continua funcionant com ho feia als anys 80 com és en la gestió i funcionament dels equipaments de la ciutat”.

La compareixença s’ha fet al solar conegut com Saifa Keller, “un espai on es dóna una doble oportunitat: un solar municipal situat als barris sud de la ciutat, entre Can Palet i Guadalhorce, uns barris que han estat molt abandonats durant els últims anys per part de l’Ajuntament. I per l’altra banda tenim l’oportunitat de disposar dun solar de grans dimensions per poder revertir les desigualtats amb un nou equipament a aquests barris i fer-lo modernitzant-lo”, ha dit Matilla. “Un espai amb dimensió suficient perquè sigui un equipament de referència a Terrassa, un equipament d’una nova època, un espai on poder allotjar grans esdeveniments de ciutat”.

Des de Terrassa en Comú creuen que no es poden “fer equipaments com als anys 80, un model que proposa el PSC. No podem fer equipaments que siguin contenidors d’activitats sense projecte comunitari, sense visió estratègia”.

Xavi Matilla, Agnès Petit i Cristina Puig han estat acompanyades pel diputat de Catalunya en Comú, Marc Parés, que ha volgut donar suport a la candidatura de Terrassa en Comú. “Terrassa viu en aquests moments una època d’estancament que suposa grans reptes a nivell local, però aquí teniu la gran oportunitat amb TeC, amb noves idees, noves propostes per modernitzar una nova agenda de polítiques públiques. Estem molt esperançats des de Catalunya en Comú per tenir una nova alcaldia a una ciutat tan important com Terrassa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa