MónTerrassa
TeC proposa crear un veterinari públic a Terrassa
  • CA
x
Matilla acarona un gos aguantat per Nerea Beltran | R.R.

Terrassa en Comú ha presentat aquest dimecres, des del Mercadal, algunes de les seves propostes en matèria d’animals domèstics. La formació assegura que cada cop hi ha més persones i famílies amb animals de companyia, fet que obliga l’Ajuntament a “prendre les mesures públiques necessàries perquè aquesta tinença sigui responsable i, alhora, es pugui garantir el benestar dels animals i la convivència amb els ciutadans”. Ho ha assegurat el portaveu de la formació, un Xavi Matilla que ha deixat clar que TeC aposta per posar facilitats a qui vulgui tenir animals.

“Volem crear una regidoria de benestar animal a la ciutat. Volem dignificar les instal·lacions del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics (CAAD), i la seva visió i projecte com a espei refugi pels animals per tal que tingui els serveis necessaris”, ha afegit Agnès Petit. Per a Matilla, cal “un canvi radical” en la gestió d’aquest organisme, actualment a mans d’Eco-Equip. “Cal obrir la gestió a experts amb una sensibilitat diferent. Ara és una gossera. No s’han de guardar els animals només, sinó cuidar-los bé a l’espera que tinguin una família”.

Nerea Beltran també ha apuntat que volen impulsar “la creació d’una veterinària municipal”. “Hem de facilitar serveis bàsics com un veterinari públic pels animals de companyia. L’Ajuntament ha d’actuar i posar-ho fàcil”, ha completat Matilla.

x
Nerea Beltran, Xavi Matilla i Agnès Petit, de TeC | R.R.

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa