MónTerrassa
TeC acusa l’alcalde de posar en risc la continuïtat de l’Hospital de Sant Llàtzer
  • CA

Els comuns acusen l’alcalde Alfredo Vega, candidat del PSC a les eleccions, de posar en risc la continuïtat de l’Hospital de Sant Llàtzer i l’equilibri econòmic del Consoci Sanitari de Terrassa. TeC explica que a través del Comitè d’Empresa del Consorci Sanitari ha conegut que l’alcalde de Terrassa, com a President de la Fundació Privada Sant Llàtzer, “ha proposat incrementar el lloguer de l’Hospital de Sant Llàtzer en un 56% (en més de 260.000 € a l’any), la qual cosa fa insostenible el manteniment per part del CST d’aquesta infraestructura, centre sociosanitari de referència a la nostra ciutat·.

Els comuns creuen que “s’ha comès una enorme irresponsabilitat posant en risc un dels centres més importants de la nostra ciutat i considerem que es tracta d’un greu conflicte d’interessos de l’alcalde Alfredo Vega, que ha anteposat els interessos privats com a president de la Fundació privada Sant Llàtzer, per sobre dels interessos públics i generals com a vicepresident del Consell de Govern del CST i dels interessos de la població de Terrassa, que es podria veure greument perjudicada per aquest fet”.

Terrassa en Comú veu ·”d’extrema gravetat que l’alcalde de Terrassa davant la decisió d’haver de triar entre defensar la sanitat i els serveis sociosanitaris públics o la defensa d’una Fundació privada, hagi triat aquesta segona opció. Volem manifestar el nostre absolut suport als treballadors i treballadores de l’Hospital de Sant Llàtzer i del CST en general, i que vetllarem perquè els seus llocs de treball en cap cas es puguin veure en risc”.

TeC exigeix

  1. Les immediates explicacions per part del Sr. Alfredo Vega i el seu posicionament davant aquest clar conflicte d’interessos.

  2. L’assistència de l’alcalde de Terrassa al Consell de Govern del CST del pròxim dia 21 de maig per aclarir el seu posicionament com a vicepresident d’aquest.

  3. La dimissió com a President de la Fundació Sant Llàtzer o com a vicepresident del CST, per clar conflicte d’interessos com a càrrec i representant públic.

  4. Que els representants de l’Ajuntament al CST es posicionin en contra d’aquesta pujada del lloguer, ja que els objectius fonamentals de la fundació Sant Llàtzer són els de l’assistència social a persones necessitades.

  5. Conèixer el posicionament dels representants de la Generalitat al CST, així com el del President i Gerent del CST.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa