MónTerrassa
Rodríguez (PP) vol reactivar els polígons industrials “abandonats pel PSC”
  • CA

“Recuperar la Terrassa industrial generadora de llocs de treball és prioritari per garantir la qualitat de vida a la nostra ciutat “, afirma el candidat popular a l’alcaldia Álex Rodríguez. La taxa d’atur, rebla, se situa en el 12,7%, xifra superior a la mitjana del Vallès Occidental, de la resta de Catalunya i de ppblacions de l’entorn com Sabadell, Badalona o Hospitalet.

“Això mostra clarament el fracàs de les polítiques de promoció econòmica impulsades pels socialistes després de 40 anys en el govern”, comenta el candidat popular. Per als populars, és fonamental reactivar els polígons industrials “abandonats pel

cx

!--akiadsense-->

PSC, millorant infraestructures i creant sinèrgies amb les empreses instal·lades per així facilitar la creació d’ocupació”.

“L’única forma de complir aquest objectiu és mitjançant un esforç seriós i continuat de millora dels polígons industrials ” afirma. Els populars proposen que cada any es destini en els pressupostos municipals una partida de com a mínim 500.000 euros per millorar i renovar els polígons. “El dia 26 de maig tenim dues opcions, permetre que els que no han fet res per reduir l’atur de la ciutat segueixin governant o donar suport als que volem que Terrassa torni a ser el referent d’indústria que va ser “, conclou el candidat popular.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa